Igrači Zvezde već primećuju, Stanković doneo boljitak!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 16.01.2020.
18:58
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

"Moramo biti gladni uspeha i trofeja", poručio je iskusni čuvar mreže.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

U intervjuu za klupski sajt, golman Crvene zvezde Zoran Popović osvrnuo se na pripreme na Kipru, ali i na metode novog trenera Dejana Stankovića.

"Sa trenerom Stankovićem smo uveli neke novine što se tiče samog rada na treningu. Dobro i naporno treniramo, spremamo se za nastavak sezone i bitno je da nas posluži zdravlje, a sve ostalo će doći.

Mogao bih svašta lepo reći o Dekiju. Mislim da je dovoljno to što je naš novi trener imao takvu karijeru kakvu je imao. Osvajao je mnogobrojne trofeje, kao i Ligu šampiona, i to mnogo govori. Rođeni je pobednik. Svi ga poštujemo i jako nam je lepo sa njim. Saradnje je odlična, svakom treningu se radujemo, a za mene je velika čast i privilegija što radim sa njim", veruje on.

Popović smatra da je dolazak Stankovića pozitivno uticao na ekipu.

"Očekivanja su velika. Kada ste u Crvenoj zvezdi morate biti gladni pobeda i uspeha, a ona je možda sada i uvećana dolaskom Stankovića. Verujem da ćemo uzeti duplu krunu i daćemo maksimum na svakom treningu, na svakoj utakmici da stignemo do tog cilja. Verujem da bismo ove godine mogli da obradujemo navijače odbranom titule i peharom u kupu, i da se svi zajedno radujemo novim uspesima naše Zvezde", zaključio je između ostalog iskusni čuvar mreže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
svojnasvome
Thursday, 16.01.2020
23:13

Xaxax, boljitak u odbosu na naduvenka? Pa do skoro ste ga pricali da je vrh, sta je sada, vec ste ga zaboravili? Xaxaxa

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 16.01.2020
20:32

Deki nastavi tamo gde je stao Miloje da slavimo i ime tvoje.