Ilić se oprostio na veličanstven način, evo šta kaže nakon osvajanja Kupa!

Autor: Beta Beta
četvrtak 23.05.2019.
22:06
Izvor: Beta

Legendarni fudbaler Partizana se oprostio trofejem.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Kapiten fudbalera Partizana Saša Ilić rekao je večeras, posle osvajanja trofeja Kupa Srbije, da nije mogao da poželi lepši završetak karijere.

"Lepši završetak karijere nisam mogao da poželim. Hvala mojim saigračima što mi večeras priuštili da odem u penziju pobedom protiv najvećeg rivala i sa osvojenim Kupom. Hvala im još jednom", rekao je Ilić za Arenu sport.

Fudbaleri Partizana odbranili su večeras trofej Kupa Srbije, pošto su u finalu tog takmičenja u Beogradu pobedili Crvenu zvezdu sa 1:0.

Kapiten Partizana je zaigrao u nadoknadi vremena i tako dobio priliku da u svom poslednjem meču u karijeri podigne još jedan trofej u crno-belom dresu.

"Nama je čast što smo imali priliku da igramo sa Sašom. Jako sam srećan što se završilo kako smo planirali, što smo osvojili trofej. Posle naporne i teške sezone, pored svih problema, uspeli smo da se izdignemo i da osvojimo trofej", rekao je Zoran Tošić.

I Danilo Pantić je istakao da je "velika stvar" što se Ilić od fudbala oprostio još jednim trofejom.

"Prelep trenutak. Velika stvar što smo ovo priredili Saletu... Izašli smo s namerom da pobedimo, bili smo kao tim celu utakmicu. Čestitam igračima Zvezde na fer i korektnoj borbi, na celoj sezoni, ali mislim da smo mi večeras bili bolja ekipa i da smo zasluženo osvojili", rekao je Pantić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke