Iliev burno reagovao na glasine o Stanojeviću, ko to "podmeće klipove" Partizanu?

Autor: Ivan Cvetković
utorak 17.05.2022.
13:21
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev reagovao je na spekulacije o odlasku Aleksandra Stanojevića sa klupe prvog tima.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Ranije danas, Srbijom je kružila informacija da je Stanojević odlučio da napusti klub u slučaju da ne osvoji trofej u nekom od preostala dva takmičenja, Super ligi Srbije i Kupu Srbije.

Iliev je u intervjuu za Telegraf odbacio takve glasine.

"Šokiran sam i iznenađen navodima pojedinih medija o statusu našeg trenera. Zapravo, taj utisak šoka me je držao kratko, dok se nisam osvrnuo u prošlost, na celu proteklu sezonu i setio se još nekolicine situacija u kojima su nam smeštane afere, poturani klipovi i sve je to obična farsa, kao i ovo što se sada potura za trenera Aleksandra Stanojevića. Prvi put čujem za mogućnost da Stanojević napusti Partizan na kraju sezone i to mogu da vam kažem i ja svi ljudi u klubu.

Zar u januaru naš trener nije pokazao gde mu je srce i gde su mu misli kada je takođe posle fabrikovane i poturene afere o odlasku produžio ugovor na još dve i po godine?! Zar to nije dovoljan dokaz posvećenosti, lojalnosti klubu čoveka koji je u Partizanu prohodao, bio igrač i trener u dva mandata.

Nijedan jedini razgovor, niti pitanje nije postavljeno u vezi sa statusom trenera u Partizanu, niti ima potrebe za tim, jer klub stoji iza Aleksandra Stanojevića i daje mu punu podršku. Fokus je sve vreme bio na borbi za titulu, na terenu, niko nije potegao pitanje mimo toga, niti ima potrebe. Sada se odjednom izvlače njegove izjave, tumači se šta je rekao čovek koji je celog sebe dao da vrati Partizanu šampionsku titulu i koji je u tome onemogućen, pa se, eto drznuo da to javno izgovori", rekao je Iliev, a potom se osvrnuo i na spekulacije o navodnom sukobu Bibrasa Natha sa Stanojevićem.

"Setite se nedavno šta se dogodilo sa Bibrasom Nathom. Pisano je da ima problem sa Stanojevićem, tumačena nekakva slika gde se igrači raduju posle gola, da bi na kraju sam igrač koji je uvek skoman i odmeren izašao javno i demantovao sve te gluposti, jer više nije mogao da trpi. Toliko su bili u "lošim odnosima" da je trener tražio da se Bibrasu produži ugovor, pa vi nađite logiku u onome što se pričalo i pisalo u nekim medijima...

I nije to jedini pokušaj 'gaženja' po Partizanu, bilo ih je još i samo mi znamo kako smo se borili. Trener, igrači, klub – svi su bili izloženi. Eto, sada se ponavlja, tumače se Stanojevićeve izjave, konstruišu priče, a sve to nema nikakve veze sa istinom, sve je obična farsa", jasan je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke