Iliev i dalje u šoku: ''Nemojte so na ranu, molim vas...''

Autor: Darko Mitrović
petak 02.07.2021.
17:37
Izvor: Sportske.net

I ranije je bilo sličnih situacija, ali zbog ove najviše žali.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Sećate se Tokmaka Nguena, koji je pre dve i po godine bio pred vratima Partizana, ali se transfer ipak nije realizovao, pa je na kraju završio u Ferencvarošu?

I ovoga leta je Partizan u poslednjem trenutku ostao bez još jedne velike želje, ali prema rečima Ivice Ilieva, sada se radilo o igraču koji bi bio ''spektakularno pojačanje''.

Znate već da je u pitanju Ngoj iz belgijskog Eupena, sve je bilo dogovoreno, trebalo je zajedno sa Rikardom da pojača napad crno-belih, ali...

''Nemojte so na ranu, molim vas'', počeo je Iliev današnji razgovor sa novinarima na tu temu.

''To je najveći igrač posle Leonarda koga smo mogli da dovedemo. Situacija je bila neverovatna. Kada je trebalo da dođe, došlo je do sastanka igrača sa njegovim trećim agentom za koga nisam ni znao koji je rekao da se igrač sprema do dođe za vikend, a da on idfe do kluba da 'reši njegove stvari'. Verovatno posle neke velike svađe, na kraju mi je rekao da će Ngoj ostati u klubu, a mi smo ostali uskraćeni za jednog spektakularnog igrača. Verujem da bi njegov transfer prevazišao i onaj Sadikov'', objašnjava Iliev.

Sada Partizan traži alternativna rešenja, a Iliev uverava da će sve biti vrlo brzo poznato. Ponovo se pominje i Miljan Vukadinović iz Vojvodine.

''Dolaskom Rikarda i Pantića, već imamo popunjenu ekipu. Na Rikardovoj promociji sam rekao da je nemoguće bilo dovesti kvalitetnijeg igrača, čije su karakteristike baš ono što Partizanu treba i iz svih situacija m ože da postigne gol. Verujem da bi još jedan ofanzivni igrač zaokružio celu priču i mogli bismo da kažemo da smo popunjeni do maksimuma. Verujem da će nam se pridružiti vrlo brzo.

Vukadinović je dobar igrač, on se pominje već godinu dana i ne bih o imenima, a mogu da kažem da je u igri i još jedan stranac'', otkriva Iliev.

Maki Banjak je juče otišao u Kairat, pa je ostalo i još jedno upražnjeno mesto u defanzivi.

''Priključili smo dva naša mlada igrača u odbrani, što je i naša praksa poslednjih godina, verujemo u našu školu i daćemo špansu tim momcima da probaju da se nametnu. Dug je prelazni rok, videćemo kako će se sve odvijati'', zagonetan je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke