Iliev ne pamti da je video ekupu poput Genta - Šta je bio realan rezultat, ima li zamerke?

Autor: Nemanja Janošev
petak 22.10.2021.
08:55
Izvor: Sportske.net

Siva noć je iza Partizana.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev ocenio je da je nerešen ishod bio realan za kraj utakmice protiv Genta.

Međutim, na semaforu je ipak pisalo drugačije. Belgijanci su tri boda odneli u Flandriju, dok Partizan pamti bledu partiju, sa nekoliko pogodnih šansi u završnici. Ostali su kratkih rukava po prvi put ove sezone u Ligi konferencija, ali posle remija Flore i Anortozisa praktično ne moraju da brinu o svom plasmanu u nokaut fazu.

Reči iz Humske, nakon što su se utici malo slegli, budući da je izbio i manji incident nakon meča što je rezultiralo crvenim kartonom za Aleksandra Stanojevića, uputio je Ivica Iliev. Operativac Partizana analizirao je susret i istakao da je Gent veoma snažna ekipa.

"Tvrd meč. Znali smo šta da očekujemo od Genta. Belgijanci su prvi deo sezone igrali bez više od pola tima. Pobedili su Standard, prvaka Belgije sa 6:1. Tek sad ulaze u formu. Promenili su trenera posle osvojene četvrte pozicije u prvenstvu, što otkriva njihove ambicije. Verujem da će tek sad krenuti da gaze, ne pamtim da sam video fizički dominantniju ekipu. I pored toga imali smo inicijativu u nastavku, ali su u toj fazi uspeli da nam daju gol", rekao je Iliev za "Sportski žurnal".

Iliev smatra da je Partizan približno podjednako pretio kao i Gent i gaji nadu da bi revanš mogao doneti crno-belima povoljniji rezultat.

"Pravili su nam probleme posle naših izgubljenih lopti. Ako pogledamo šanse, tu smo. Pogodili smo prečku. Verujem da u revanšu može da bude drugačiji meč jer smo ih stisli u poslednjih 20 minuta. Nemam zamerke igračima za partiju. Najrealnije da se utakmica završila bez pobednika", podvukao je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Saturday, 23.10.2021
09:21

Нит је Стандард првак Белгије, нит су их ови несрећници добили 6:1. Много си ми ти информисан. Сад кујеш Гент у звезде ко да су неки супер тим. А прошле године док су имали Јаремчука и били значајно јачи сте причали другу причу о њима. И то све због тога јер их је Звезда отресла оба пута. То је ваше 'чувено поштење'.

avatar
Sanchez Bakero
Friday, 22.10.2021
16:17

Pa eto, ti nisi navijač Partizana (Bogu hvala) - čemu onda sekiracija? A vidiš, ja jesam, i ni najmanje mi ova Ivicina izjava nije ponižavajuća. Gledajte vi svoja posla i ne pričajte u ime navijača Partizana.

avatar
Delije Sever 021
Friday, 22.10.2021
10:29

Sta si ti gledao? Ovo sto ti izjavljujes je strasno i ponizavajuce za sve prave navijace partizana. Treba da te sramota. Da bili ste tu negde-na terenu ste bili. A da ste bili egal? Ne, ni blizu, nazalost.