Iliev ne staje, kada stiže sledeće Partizanovo pojačanje?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 03.06.2021.
16:51
Izvor: Sportske.net

Saničanin je danas otvorio letnju sezonu novih Partizanovih pojačanja.

partizan.rs/Antonio Ahel
partizan.rs/Antonio Ahel

Povezane vesti

Preneli smo tokom popodneva, dosadašnji štoper Vojvodine i aktuelni reprezentativac BiH Siniša Saničanin prvo je Partizanovo pojačanje u letnjem prelaznom roku.

On će u Humskoj popuniti mesto koje je ostalo upražnjeno povratkom Svetozara Markovića u Olimpijakos, a u ime kluba, predstavio ga je Ivica Iliev, bivši sportski direktor crno-belih koji je danas na promociji šaljivo najavljen kao ''čovek koji je dobio dozvolu da predstavlja nova pojačanja Partizana''.

''Mnogo očekujemo od nove sezone, a naš prvi potez nagoveštava ambicije kluba i želju da budemo na nivou koji pripada Partizanu i ove godine ne postoji ni najmanja bojazan da neće biti uspešna. Siniša je jedan od najkvalitetnijih igrača na našim prostorima, ne samo kada su odbrambeni igrači u pitanju. Dugo je bio naša želja, čekali smo ovaj trenutak i poslednjih meseci bili uporni da baš njega dovedemo kao prvog pika. Imamo čast da ga predstavimo, pre svega zbog njegovih ljudskih kvaliteta i ljudi koji ga zastupaju. Od samog starta smo imali odličan odnos pun poštovanja i divnu saradnju i verujem da je taj odnos bio presudan da Siniša potpiše za nas'', istakao je Iliev.

Saničanin ga je potom oduševio svojim nastupom i izjavama na ovoj promociji, pa je uz osmeh dodao:

''Mi mu nismo ni trebali ovde. Sada sam siguran da je ovo pravi potez i da će on ovako da komanduje i našom odbranom'', kaže Iliev.

Jasno je da će uskoro biti još ovakvih promocija u Humskoj, navijače zanima ko je sledeći na redu.

''Krenuli smo od odbrane, idemo ka napadu i videćemo da li ćemo možda preskočiti vezni red, pa prvo predstaviti novog napadača, ili ćemo ići redom. Verujem da ćemo u narednom periodu imati još dobrih vesti za naše navijače. Radi se intenzivno, jako. Da je do nas, završili bismo u narednih par dana, ali igrači koje želimo su izuzetno kvalitetni, traženi, pod ugovorima i mnogo je tu posla pred nama, ali mislim da idemo u dobrom pravcu'', objašnjava Iliev.

Nema sumnje, biće i novih odlazaka, ali Iliev ni po tom pitanju nije želeo da pominje konkretna imena, pa se ubrzo vratio na temu pojačanja.

''Škakljivo pitanje. Verovatno će svi igrači doći na prozivku, u većini zemalja još nije ni počeo prelazni rok. I Evropsko prvenstvo tu utiče, ali već dugo radimo na potencijalnim transferima i verujem da ćemo u narednih 10-15 dana imati bar još jednog igrača od izuzetne važnosti za tim, na nivou Siniše Saničanina.

Mislim da ćemo napraviti baš dobru, kvalitetnu dopunu, možda ne toliko brojnu, koliko kvalitetnu. Siniša je od prvog trenutka bio prvi pik. Zbog delikatne njegove situacije u Vojvodini, njegove reputacije i ponuda koje je imao, nismo mogli ranije da završimo. Ali, malo po malo, Siniša je došao kod nas'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
deki trbic
Thursday, 03.06.2021
19:57

a dr mr TERZIC nije podneo ostavku? nemoj da prdis

avatar
Dexa
Thursday, 03.06.2021
17:05

A, Iliev je onaj što je podneo ostavku, ili ipak nije; tačnije otišao je- ali ne zvanično... Ustvari nije na funkciji, ali dovodi igrače i GARANTUJE za njih 😉