Iliev: ''Nikad protiv Vučele!'' Đurić: ''Vučelić kvalitetan rukovodilac, samo se okružio pogrešnim ljudima''

Autor: Darko Mitrović
utorak 26.12.2023.
20:05
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Prve reakcije posle današnjeg pojavljivanja Vučelića u ulozi predsednika Partizana.

Srdjan StevanovicStarsport.rs ©
Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Povezane vesti

S obzirom da je još krajem avgusta podneo ostavku na mesto predsednika FK Partizan, mnoge je danas iznenadilo što se Milorad Vučelić danas pojavio na promociji klupskog kalendara, a na klupskom sajtu je predstavljen kao predsednik kluba.

Ubrzo su usledile i prve reakcije na njegovo današnje obraćanje tom prilikom, gde je najavio ostanak trenera Igra Duljaja, demantujući spekulacije da čelnici kluba navodno pregovaraju sa nekim drugim trenerom.

U razgovoru za ''Informer'', svoje čuđenje zbog Vučelićevog pojavljivanja i obraćanja javnosti na pomenutom događaju, izrazio je nekadašnji predsednik Partizana Dragan Đurić, ali je pohvalio Vučelićeve rukovodeće sposobnosti.

''Ne razumem kako je moguće da je Vučelić držao govor kao predsednik kad je podneo ostavku? To je kao da ja kao bivši predsednik dođem da držim govor. To što još nije sazvana skupština koja bi ostavku usvojila je samo formalnost, ali on je bivši predsednik. Siguran sam da će na sledećoj skupštini njegova ostavka biti usvojena.

Znate, žao mi je što je tako isplao, jer Vučelić je kvalitetan rukovodilac, samo se okružio pogrešnim ljudima. Upravo zbog tih ljudi, koji su pre njega morali da odu iz Partizana, on je bivši. Imam ja mnogo ideja kako bi trebalo da se rešavaju problemi, ali nije vreme sad da pričam o tome'', istakao je Đurić.

A od bivšeg sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva samo pohvale o Vučeliću.

''Ukoliko su očekivanja da ja kažem nešto protiv Milorada Vučelića, to se neće desiti. Sa tim čovekom i upravom koju je on postavio ja sam godinama sarađvao i odlično znam šta je sve radio za Partizan. Očigledno ga još ljudi podržava, čim je i dalje tu'', poručio je Iliev. 

Sličnu poruku poslao je i nekadašnji golman crno-belih Rade Zalad koji je naglasio da je Vučelić ''pravi partizanovac'', kao i da je ''uvek davao celog sebe za klub'', dok nekadašnji vezista Partizana Goran Trobok smatra da što pre treba održati sednicu Skupštine kluba jer, kako kaže, ''ovako više ne može''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke