Iliev otkrio, ovo bi bilo pogubno po Partizan!

Autor: Darko Mitrović
sreda 31.01.2018.
23:22
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Sportski direktor Partizana nada se da je večeras završen prelazni rok za crno-bele. Ipak...

Beta/AP Photo/Darko Vojinović
Beta/AP Photo/Darko Vojinović

Povezane vesti

Poslednjeg dana prelaznog roka najviše se govorilo o Marku Jankoviću, koga je u svojim redovima želeo francuski Amijen, nudio dva miliona evra, ali ofanzivni vezista ipak ostaje u Partizanu.

A u izjavi za TV Arena Sport, Iliev je objasnio i situaciju oko Tavambe koji bi sada trebalo da ostane u Humskoj, mada još postoji mogućnost eventualnog odlaska u Kinu.

To je opcija koju sada u Partizanu nikako ne žele.

''Mi smo i naš prelazni rok planirali kao na Zapadu, jer igramo Evropu, a 2. februara moramo da prijavimo igrače za nastavak takmičenja u Ligi Evrope.

Kako sada stvari stoje, mislim da se večeras za nas završava prelazni rok.

Ja sam razgovarao s njim pred polazak ekipe na pripreme, rekao mu da ima određene ruke da ode, ako dođe adekvatna ponuda za njega do kraja ovog meseca. Sve posle toga bi bilo pogubno po nas, jer nismo doveli novog napadača u prelaznom roku'',
istakao je Iliev.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ribar sa Save
Thursday, 01.02.2018
11:18

Smejemo se komšijama kao gomilaju igrače a mi moramo da strepimo jer nemate m.da da kupite par igrača da pokrijemo deficitarne pozicije ili u ovom slučaju zamene za moguće odlaske. Ma daj molim te

avatar
Thursday, 01.02.2018
09:42

Ocekujem Gajica, nekog stopera, Petrovica, Drazica i Stojiljkovica na leto. Ako vec ne mogu ili ne zele da dovedu RP i NS, neka bar tu dodju stranci.

avatar
Thursday, 01.02.2018
00:37

Onakva euforija posle duple krune i sada ovo. Ti u ova dva prelazna roka nisi resio desnog beka, nisi resio desnog stopera, nisi resio ni levog beka (trenutno je tako), ali hajde da kazemo da nisi kriv za to kao sto cak i nisi direktno, ali, zato jeste onaj kojeg si slavodobitno podigao na pijedestal i na kojeg se pozivas. Nisi resio ni centralnog veznog, na krilima smo tanki, mali broj igraca, videcemo i da li ce desetka i levo krilo da funkcionisu, a i spica jos uvek nisi resio, a navodno si ga trazio kao lud. Otisao Everton, a dosao Zdjelar i to je sad neki poseban podvig? Njemu svaka cast, ali tebi- tebi nikako...

avatar
svojnasvome
Thursday, 01.02.2018
00:35

Sto nisi doveo, to je tvoj propust genijalce

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Thursday, 01.02.2018
01:19

Genijalče, samo se tri nova igrača mogu prijaviti za LE a sa novim napadačem mi bi imali 5 novajlija..

avatar
Saša Ilić
Thursday, 01.02.2018
00:31

Pa dovedite tog napadača stipse! I onako nemamo gol igrača a ako Tawamba ode ok, ako ne ode otići će na leto.

avatar
Thursday, 01.02.2018
00:28

Prvo, sve vreme pisem da je rok do drugog februara, dakle, ne danas, ne ni sutra nego tek u petak. Drugo, zbog cega nismo doveli napadaca i pre prodaje LT i jednom u zivotu rizikovali? Trece, zar mora da se tako uvija i prica da toboze postoji dilema izmedju Urosevica i Vakulka kad svi znaju ko ce biti prijavljen? Toliko si nahvalio decka i sad se kao vaga, smesno... P.S. Nemoj da ti bude tesko da jednom odes i van granica Srbije ili nekog posaljes da se lepo otisne preko da bi nam pronasao igraca, entuzijasto!

avatar
Milos Radovic
Thursday, 01.02.2018
01:00
avatar
Friday, 02.02.2018
09:17
avatar
Milos Radovic
Thursday, 01.02.2018
01:02

Upravu si druze,ja sam celo ovo vreme ocekivao napadaca a ono śipak .