Iliev otkrio - Partizan ima listu od pet, šest kandidata za novog trenera!

Autor: Nemanja Janošev
subota 28.05.2022.
10:15
Izvor: Sportske.net

Ko će predvoditi Partizan naredne sezone.

Srdjan StevanovicStarsportphoto ©
Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da postoji spisak kandidata od kojih će jedan sesti na klupu crno-belih.

Naslućivalo se da će Aleksandar Stanojević nakon finala Kupa, a pošto je bilo poznato da je Partizan ostao bez titule prvaka - napustiti klub. On je više puta izražavao svoje nezadovoljstvom stanjem u srpskom fudbalu i bio je izričit u tome da će otići ukoliko ekipa ne podigne šampionski pehar. 

Dogodilo se da je tim iz Humske i drugu godinu zaredom ostao bez ijednog odličja što je rezultiralo da odmah nakon finalne utakmice Kupa Srbije Stanojević saopšti da više neće biti trener ovog kluba.

Čelnici Partizana verovali su u suprotno, ali sada je pred njima zahtevan zadatak - koga odabrati kao zamenika? Spominju se brojna imena poput Marka Nikolića, Mladena Krstajića, Saše Ilića... Kako kaže operativac crno-belih Ivica Iliev, ima ih do šest.

"Do poslednjeg trenutka verovali smo da će Stanojević ostati trener, tako da nekog drugog nismo ni tražili. Bili smo ubeđeni da će, ako osvoji Kup, ipak odlučiti da ostane. Nažalost, ni jedno ni drugo nije se desilo i tek sad ćemo tražiti novog trenera. Imamo spisak sa pet ili šest potencijalnih kandidata, ali ne bih da otkrivam imena. Razgovaraćemo sa svima, svako od njh ima svoje prednosti. Ne verujem da ćemo preseći pre sledeće nedelje", rekao je Iliev za "Informer".

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vlada Mutavi
Saturday, 28.05.2022
11:27

Dovedite Arnea Slota. To je trener koji i sa prosečnim igračima koji čine sastav Fejnorda, napravio ekipu koja igra veoma lep, ali i rezultatski odličan fudbal. Fudbal sa izuzetno velikim brojem preciznih pasova, sa puno trčanja sa i bez lopte i sa svim onim što moderni fudbal čini uspešnim. Naravno, njegova plata će biti dosta veća od Stanojevićeve, ali će se isplatiti kroz evropska takmičenja. Dosta je više ovih trenera kojima Partizan služi da u njemu "ispeku zanat". Vreme je da se svi vi u upravi uozbiljite ili da napustite Partizan. I tako ste klub doveli do toga da na utakmicama nema gledalaca. Znam da niste ni slepi, ni ludi, ali ste previše sebični i egoistični.