Iliev priznao, pregovori sa bivšem trenerom PSŽ-a, a na koga je slab?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.06.2022.
16:19
Izvor: Sportske.net

Ivica Iliev ima mnoštvo opcija na stolu.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev pregovara sa velikim brojem trenera u ovom trenutku, a čini se da smo sve bliži izboru novog šefa struke crno-belih. 

U razgovoru za "Telegraf" Iliev traži strpljenje od navijača. 

"Uvek kod nas ima novina, Partizan je veliki klub, veliki izazov za sve, ali isto tako i pred mnoge stavi znak pitanja, dovede ih u dilemu da li mogu da se nose sa tim teretom. Mogu li da istrpe taj pritisak, jer zaista nije lako. Znam da su navijači pomalo nestrpljivi da saznaju ime novog trenera, ali hajde da se strpimo svi još malo, pa verujem da će svi biti zadovoljni", rekao je Ivica Iliev. 

Jedno od imena jeste i Luis Fernandez, legendarni zadnji vezni reprezentacije Francuske, čovek koji je nastupao za PSŽ i kasnije vodio isti tim u dva navrata, ukupno pet godina. 

"Pozvao me je nedavno Hristo Stoičkov povodom eventzalnog angažovanja Fernandeza i imali smo prijatan razgovor. Svakako se radi o iskusnom, proverenom stručnjaku, no, hajde da ne prejudiciramo ništa unapred, rećimo samo da je jedan od kandidata i da nam je čast što se tako veliko ime dovodi u kontekst sa Partizanom", ističe Iliev. 

Jedini od trenera koji je viđen u Humskoj proteklih dana jeste Savo Milošević. 

"Savo? Hm, Savo je moja slaba tačka i to je sve što ću vam reći", rekao je Ivica Iliev. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke