Iliev prvo o spektaklu, pa tek onda o Fejenordu! Pohvalio i Zvezdu

Autor: Darko Mitrović
petak 25.02.2022.
13:58
Izvor: Sportske.net, TV Arena sport

Da li su u Partizanu zadovoljni žrebom?

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Partizan će o plasmanu u četvrtfinale Lige konferencija odlučivati u Roterdamu, gde će 17. marta Fejenord u revanš meču osmine finala dočekati crno-bele, a sedam dana pre toga, ekipa Aleksandra Stanojevića će pokušati da pred svojim navijačima ostvari što bolji rezultat pred ovo teško gostovanje.

Prva reakcija iz Partizana stigla je od strane sportskog direktora Ivice Ilieva koji je govorio za TV Arena sport.

Ipak, najpre je želeo da se osvrne na sinoćnju odličnu igru Partizana i pobedu nad Spartom od 2:1.

''Prvo, još se nisu slegli ni utisci od sinoć, od meča sa veoma jakom ekipom Sparte, prvo bih se na to vratio, na spektakl, na naše navijače koji su bili spektakularni, nosili našu ekipu. Najvećim delom zbog njihove neverovatne energije koju su nam dali, ekipa je izgledala onako kako je izgledala.

Danas već imamo žreb, u nedelju je derbi, ritam koji dugo nije viđen u srpskom fudbalu, to se odnosi i na nas i na Zvezdu, veliki uspesi oba kluba, za ponos srpskog fudbala.

Žreb? Fejenord je velikan holandskog i evropskog fudbala, osvajač evropskih velikih takmičenja, u vrhu holandskog fudbala, veliku bitku bije i sa Ajaksom i sa PSV-om. Izvukli smo jednog od najtežih rivala, oni na papiru deluju i kao favorit. Ali, ja verujem da naša ekipa može da se takmiči protiv svakoga, to su pokazali, kada je najteže onisu najbolji. Uvek sam optimista, naravno znamo s kim igramo. Fejnord? Idemo jako, pa šta nam Bog da'', poručio je Iliev.

Važne informacije o Fejenordu mogao bi treneru Stanojeviću  da otkrije i Partizanov Holanđanin Kvinsi Menig.

''Kada znate ko nam je trener, on je odmah počeo da radi analizu svega što ima veze sa nima, i Kvinsi će doprineti svojim predlozima, ali to je pitanje za struku, ne sumnjam da će Sale spremiti ekipu da bude na najvišem nivou'', izjavio je Iliev, uz još jednu kratku poruku kao najavu derbija.

''Ovo je Partizan kakav je bio i kada sam ja igrao pod Stanojevićem, napadački, jako, ne sumnjam da će tako biti i u nedelju'', zaključio je Iliev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke