Iliev: ''Stigla mi je poruka da se vraćam u Partizan. Bio sam zatečen...''

Autor: Darko Mitrović
subota 08.06.2024.
09:15
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Nije očekivao da će se i o njemu pisati ovih dana.

2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2021 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

I dok potpisnici ''Apela za spas Partizana'' traže hitne ostavke aktuelnog rukovodstva, u Humskoj se dešava neka druga vrsta promena u klubu - uprava se pojačava, a velikih promena biće i u igračkom i u trenerskom kadru.

Pre par dana se pominjalo da bi aktuelni sportski direktor crno-belih Ivica Kralj mogao, uz sada već bivšeg šefa struke Alberta Nađa, da bude smenjen, pa je to odmah izazvalo spekulacije da bi na njegovo mesto mogao da se vrati Ivica Iliev.

Međutim, bivši sportski direktor Partizana u razgovoru za ''Informer'' uverava da o tome nije razmišljao, niti bilo šta planirao u tom smeru.

''Bio sam na večeri sa prijateljima kada mi je stigla poruka da je neko negde pročitao da se vraćam u Partizan. Iskreno, bio sam zatečen. Nisam ni sa kim pričao o tome niti mi je to u planovima. Otišao sam iz kluba pre dve godine i bavim se potpuno drugim stvarima.

Ja sam pe svega veliki navijač Partizana. Uvek ću podržavati one koji vode klub, ma ko to bio. Želim im sve najbolje i kao navijač uvek ću ih bodriti'', objasnio je Ivica Iliev.

Dakle, izgleda da Kralj ostaje, a juče je predstavio i prvo letnje pojačanje ctrno-belih, napadača Đorđa Jovanovića koji se vratio u Humsku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke