Impresivni Radnik razbio Kolubaru, ovakva Surdulica zaslužuje plej-of!

Autor: Aleksandar Golubović
četvrtak 19.05.2022.
17:55
Izvor: Sportske.net

Radnik zaslužuje plej-of.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Radnika iz Surdulice slavili su na svom terenu protiv Kolubare 3:0 u meču poslednjeg kola plej-auta Linglong Super lige Srbije i tako završili kao neprikosnoveni lideri u donjoj polovini tabale domaćeg šampionata.

Radnik je poveo već u sedmom minutu golom Miloša Spasića, koji se sjajno namestio i punom pogodio mrežu gostiju iz Lazarevca.

Domaćin je u 55. minutu povisio prednost na 2:0 golom Uroša Milovanovića, koji je na daleko manje atraktivan način u odnosu na Spasića zatresao mrežu.

To je učinio tako što je u petercu sproveo loptu u gol nakon ne baš najspretnije intervencije golamana Kolubare.

Pobedu je u 86. minutu ulepšao Borko Duronjić nakon loba Kolubarinog golmana i na impresivan način stavio tačku na sezonu tima sa juga Srbije.

Kolubara je u pojedinim momentima utakmice imala inicijativu, ali ni blizu konkretna da ugrozi domaćina koji je trijumfalno stavio tačku na sezonu i dokazao da je prevazišao plej-aut.

Razlika između dva tima na kraju sezone sada je plus pet u korist Radnika, a Kolubara može da padne poziciju niže ukoliko subotički Spartak sutra trijumfuje u Lučanima protiv Mladosti.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke