Inđija rešila problem bonusa, stiglo pojačanje iz Zvezde!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 13.07.2020.
11:57
Izvor: Sportske.net

Mladi fudbaler se priključio ekipi na Zlatiboru.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Inđija se uveliko priprema za početak naredne sezone, pa su odlučili da pojačaju defanzivu.

Klub je potvrdio da će dres Inđije kao pozajmljen igrač sledeće sezone nositi Marko Konatar.

Fudbaler Crvene zvezde igra na poziciji levog beka, rođen je 2000. godine, a prethodnu sezonu je proveo na pozajmici u Grafičaru gde je odigrao 19 mečeva.

Konatar je debitovao za prvi tim Zvezde protiv Radnika kada mu je Dejan Stanković pružio priliku da odigra drugo poluvreme.

Inđija je tako olakšala posao novom treneru Bratislavu Živkoviću pošto će od naredne sezone u Superligi svaki tim na terenu morati da ima barem dvojicu fudbalera mlađih od 21 godine.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 13.07.2020
16:55

Sportski direktor inđije Ivan Ivović je zvezdin čovek, on je oterao trenera koji je praktično pobedio zvezdu na njenom stadionu, koji je obrukao toliko da je sudija Stojiljković mora u poslednja 2 minuta da izmisli dva zvezdanaesterca ne bi li ga porazio, a doveo je "trenera" koga je zvezda takođe odmah poslala u voždovac kada je voždovac postao njena filijala, a to je odmah nakon poraza na voždovcu kada je zvezda izgubila nameštenu joj titulu. Toliko ima slobodnih srpskih trenera koji su i daleko iskusniji i bolji, ali oni ne mogu da rade u srpskom fudbalu jer su prečasni za trenera zvezdinih filijala.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 13.07.2020
12:00

Another one bites the dust