Inđija vodila, pa sačuvala remi, Ben doneo Zvezdi bod pred derbi!

Autor: Milovan Longinov
sreda 26.02.2020.
15:56
Izvor: Sportske.net

Uzbudljivo u Inđiji!

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde, nakon 10 godina, danas su gostovali u Inđiji, ali su danas remizirali rezultatom 1:1 (1:0).

Domaći su poveli golom Ognjena Krasića u 35. minutu, posle loše reakcije odbrane Zvezde, a na 1:1 izjednačio je El Fardu Ben u 74. minutu, posle asistencije Gobeljića.

Inđija je u finišu ostala sa igračem manje pošto je zbog drugog žutog kartona isključen Čermelj.



Trener Crvene zvezde Dejan Stanković na teren je izveo nešto promenjeni sastav, kako bi pojedine odmorio, a i danas imao svežije igrače.

Borjan – Gobeljić, Pankov, Babić, Rodić – Petrović, Vulić – Ben, Nikolić, Gavrić – Vukanović.

Ipak, crveno-beli su izgledali prilično loše u prvom poluvremenu, mada je Gavrić imao prvi pokušaj u devetom minutu, kada je šutirao iskosa sa desetak metara.

Usledio je period velike borbe uz dosta faulova i prekida na sredini terena, i u prvih pola sata igre gotovo da nismo videli veća uzbuđenja.

Ubrzo je Ben imao solidan pokušaj sa 20 metara, ali je samo "zagrejao" golmana Prekovića koji je bio na mestu.

Samo dva  minuta kasnije, Inđija je uzvratila, Ognjen Krasić je pobegao između dvojice štopera, maestalno je povukao loptu i rutinski poslao loptu u dalji ugao nemoćnog Borjana.


Do odlaska na odmor nije bilo prilika, Inđija je potpuno osujetila napade Zvezde, doduše uz veliki broj faulova, ali dovoljno da gosti ne mogu da uđu u ritam i organizuju bolje napade.

Odmah na poluvremenu, Stanković je odlučio da napravi dvostruku izmenu, u igru su ušli Pavkov i Mateo Garsija umesto Vulića i Gavrića.

Očekivano, gosti su promenili kurs ulaskom Pavkova, počeli su da igraju više u dubinu, dugim loptama, ali su prave prilike izostale.

Baner

Na isteku sata igre, po jedna dobra prilika na obe strane, u razmaku od samo nekoliko desetina sekundi. Krasić je proigrao Bastajića koji je bio u odličnoj poziciji, ali se istakao Borjan i odbio loptu u korner.

Odmah, na drugoj strani, Gobeljić se neočekivano našao u stopostotnoj šansi posle centaršuta Nikolića, sa peterca je šutirao u golmana Prekovića koji se odlično postavio.

I onda, u 75. minutu, nakon ne toliko bolje igre u nastavku, Zvezda je uspela da dođe do izjednačenja. Opet je u centru pažnje Gobeljić, koji je ovaj put ulozi asistenta, lepo pronalazi Bena na pet metara, a ovaj zateže loptu za 1:1.

U finišu totalna inicijativa gostiju, a naročito pošto je Čermelj zbog udarca Gobeljića laktom, zaradio drugi žuti i automatsko isključenje.

U 90. minutu, posle kornera, Zvezda je imala najveću priliku, šutirao je Babić glavom sa pet metara, Preković se istakao odličnom intervencijom.

U četvrtom minutu nadoknade, Mateo Garsija je imao idealnu poziciju sa 16 metara, ostao je sam, ali je lopta prohujala pored stative.

To je blilo sve, Zvezda je došla tek do drugog remija ove sezone, a Inđija osvojila veliki bod u borbi za opstanak.


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 27.02.2020
05:01

Igraci Indjije jesu preterali sa grubom igrom, ali treba im skinuti kapu jer borili su se kao lavovi da ostanu neporazeni u cemu su i uspeli. Zvezda kao veliki klub mora imati recept i za ovakve protivnike jer svi se nece nadigravati i igrati u granicama fer pleja. Ja sam pre utakmice rekao da ce ova utakmica biti najveci ispit za Dekija i na zalost, bio sam u pravu jer cini mi se da je njih Deki malo potcenioi mislio da cemo lako i sa kombinovanim timom. Nista Deki, to je samo pocetak tvoje trenerske karijere i niko nema prava bilo sta da ti zameri jer nisi ti kriv sto neki igraci nisu opravdali tvoje poverenje.

avatar
gorango
Wednesday, 26.02.2020
23:51

Ja sam po dolasku Dekija rekao zbogom titulo.
Lupajte mi minuse koliko hocete ali trener bez iskustva ne moze da vodi prvi tim u 9 od 10 slucajeva (moze, ali kako?).
Jednostavno, mora se prvo nauciti hodati da bi moglo da se trci.
Daj Boze da ce on biti taj jedan od deset, ali do sada mi se cini da nema leba - IGRA BEZ IDEJE!!!

avatar
BojanMC
Wednesday, 26.02.2020
21:31

Doveli smo nekog tamo dekija stankovica(trenera ne fudbalera) tako da smo pukli. Odlazi neznalice!

avatar
Horhe Kampos
Wednesday, 26.02.2020
17:59

Људи маните се, не будите слепикод очију... Па ово нинашта не личи... Немогу пас један да саставе... Пола картона Инђија добила без везе...

avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Wednesday, 26.02.2020
17:13

Ovo je SRAMOTA!!!!! Ej bre oni su nas tukli 90 minuta, po nogama, po telu, po glavi, sta je bre ovo bilo? Mislim, igrao sam i ja fudbal nekada davno, posebno u sklj ligama ima ovoga, ali ovo je prva liga naseg fudbala, ovo je sramota! Evo, kada ne mogu sebi doci, ne mogu shvatiti, kakvi su to ljudi izasli sa druge strane da igraju, pa jel to mrznja, jel ih trener na to naterao, vlasnik kluba, sta? OVO NIJE FUDBAL BIO!

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 26.02.2020
17:12

Нећу да оправдавам звездин реми али срамота је какву грубу игру судија је толерисао играчима Инђије. За онакви грубост само један црвени картон је срамота.

avatar
bokibole
Wednesday, 26.02.2020
17:54

I to nas Gobelja dobio(doduse ne mogu reci neopravdano)ali mogli su i oni ako ne jedan crveni karton za onakvu gruobost)Sta reci?

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 26.02.2020
17:06

Jesu bili teski uslovi za igru,ali to svakako nije razlog,kako njima tako nama.Mislim da su rotacije nas i kostale dva boda manje,stoperi i Vulic koji ne znam sta je igrao danas,pa i Vukanovic kao spic,ali opet su se svi borili to ne moze da se ospori.Svaka cast Indjiji na borbi,zasluzili su bod,iako su nas pretukli zestoko,i padali i folirali,ali sve je to dozvolje no u fudbalu.Sad derbi pa da vidimo gde smo,jedina nasa prednost od pre, posto Deki ne moze da bude madjionicar za dva meseca ,jeste ta da smo domacini i da ce ih Deki sigurno spremiti da 'poginu' za dres!

avatar
bokibole
Wednesday, 26.02.2020
17:57

Ne slazem se sa tobom-moje misljenje je da je bila pre-gruba igra fuzbalera Indjije,ali da se iole to tolerisalo.Iako i nasa Zvezda nije bila na nivou,onakav teren,onakav protivnik..,moje misljenje,e sad sto dosta stvari nije bila violina(figurativno).Ide derbi,i bojim se najgoreg!

avatar
bokibole
Wednesday, 26.02.2020
17:58

Cermelj je iskljucen,moja greska u koracima....jbga!