Inzagi pred Zvezdu: "Meč pun zamki, moramo biti pažljivi!"

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.09.2024.
17:46
Izvor: Sportske.net

Utakmica je na programu u utorak od 21 sat.

EPA-EFE/ADAM VAUGHAN
EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Povezane vesti

Crvena zvezda će u utorak od 21 sat gostovati ekipi Intera u meču drugog kola Lige šampiona.

Trener italijanske ekipe Simone Inzagi pohvalno se izrazio o kvalitetima "crveno-belih", ali i istakao da će to biti "meč pun zamki" za njegove igrače.

"Biće to utakmica puna zamki za nas, moramo da budemo spremni i da pokažemo kontinuitet dosadašnje igre. Koncentracija je vrlo važan element, i moramo da se borimo za naše principe. Zvezda ja počela 20. jula i imaju devet utakmica u prvenstvu, imaju odlične elemente igre tako da moramo da budemo vrlo pažljivi", smatra Inzagi.

Na pitanje novinara o startnoj postavi koja će istrčati na stadionu Đuzepe Meaca, Italijan je otkrio da će biti nekoliko promena u timu.

"Još uvek moram da se opredelim za napadače. Zaokret ove godine znači da imamo potrebu za svim igračima i ova godina je još teža od prethodne. Svaki put se baziram na onome što vidim i u skladu sa tim donosim odluke. 

Što se Fratezija tiče, videću još da li će igrati na samom početku. Zjelinski će igrati i još uvek odlučujem o druga dva igrača. Damfris je jako važan igrač koji će sutra igrati, kao i Taremi", istakao je Simone Inzagi na konferenciji za medije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke