Isplivao ključan dokaz protiv Kange, Afrikanac u problemu

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 04.05.2021.
14:40
Izvor: Sportske.net

Ima li više dileme?

© Pedja Milosavljevic / STARSPORT
© Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Gelor Kanga, koji je pre sedam dana optužen da je lažirao identitet, sada je u još većem problemu pošto se pojavila fotografija iz 2006. godine na kojoj je vezista u dresu DR Konga.

Kanga je reprezentativac Gabona, a prema zvaničnim podacima rođen je 1990. godine u Ojemu pod imenom i prezimenom kakvom ga znamo od kad je stigao u Zvezdu.

Međutim, iz DR Konga navode da je Kangino pravo ime Kiaku Kiaku Kiangana i da je rođen pet godina ranije u Kinšasi, prestonici ove države. 

U sporu koji vodi ova fotografija bi mogla da bude ključan dokaz protiv Kange i Gabona, jer je evidentno da se na njoj nalazi fudbaler koji neodoljivo podseća na Kangu.

Vezista koji se letos vratio u Zvezdu član je reprezentacije Gabona od 2012. godine, a prema zvaničnim informacijama karijeru je počeo 2007. godine u Mangasportu iz Gabona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Tuesday, 04.05.2021
17:06

Личи мало. Ал ово није никакав доказ. Читава ова прича је скроз чудна. Ако је због броја странаца лажирао држављанство, што је онда и годину рођења лажирао? 6 година је играо у Габону, променио 3 клуба. Да је лажирао да је 5 година старији, ваљда би брже напредовао. Кад неко има 22 године, а људи мисле да има 17, онда је много мањи критеријум који се од њега очекује. Као рецимо Фреди Аду, за кога се сумња да је лажирао крштеницу. Њему су сви одредили блиставу каријеру. На крају није ваљао ни за Јагодину.

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 04.05.2021
14:53

Ma da, ovo na fotografiji je bez sumnje Kanga :D