​Istorija, dobili smo novog superligaša, ispao ''Reckov'' Dinamo!

Autor: Darko Mitrović
subota 15.05.2021.
19:30
Izvor: Sportske.net

Sve dileme rešene su u Prvoj ligi Srbije, kolo pre kraja sezone.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti



Danas su odigrane sve utakmice pretposlednjeg, 33. kola Prve lige Srbije, u kom smo dobili odgovore na sva preostala pitanja.


Pored kragujevačkog Radničkog 1923, koji je još u prošlom kolu promovisan u novog superligaša, plasman u elitu danas je izborila i Kolubara iz Lazarevca, za koju je ovo istorijski uspeh.

Lazarevčani su danas na svom terenu savladali ekipu čačanskog Borca sa 3:1 i sada na vrhu tabele imaju 66 bodova, koliko i Radnički 1923 koji je danas remizirao u Dobanovcima protiv Budućnosti, 1:1.

Na trećem mestu ostao je novosadski Kabel sa 62 boda, pa mu ni današnji trijumf u Jagodini od 3:2 nije praktično ništa doneo.

Sve je jasno i na začelju tabele. Kakve-takve nade u opstanak gajio je Dinamo iz Vranja, sve do danas, kada je protiv direktnog konkurenta, ekipe Radničkog iz sremske Mitrovice remizirao kao gost rezultatom 1:1.

Tako su Vranjanci ostali ''ispod crte'' sa pet bodova manje od Železničara i šest od današnjeg rivala. Osim Dinama, iz lige ispadaju i Dubočica, Radnički Pirot, Borac 1926, Trajal, Jagodina, Zemun i kraljevačka Sloga.

*

Standings provided by SofaScore LiveScore


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke