Istorijski transfer srpskog fudbalera! Danas potpisuje za Mančester siti, poznati i detalji!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.05.2022.
12:43
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Dan kada za mladog fudbalera san postaje java.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Kako se tokom prolećnog dela sezone već najavljivalo u medijima, talentovani fudbaler Mladosti iz Lučana Đorđe Gordić danas će i zvanično potpisati ugovor sa šampionom Premijer lige, Mančester sitijem!

''Građani'' će tako nastaviti da posluju u Srbiji, s obzirom da su prethodnih godina angažovali još nekolicinu talentovanih srpskih fudbalera poput Slobodana Tedića, Luke i Ivana Ilića, ili Filipa Stevanovića. Svi oni su posle potpisivanja ugovora prosleđeni na pozajmice kako bi se dalje razvijali do eventualnog dobijanja šanse na ''Etihadu'', a takav recept biće primenjen i u Gordićevom slučaju.

Ovaj transfer je istorijski za Mladost iz Lučana, nikada do sada nisu poslovali sa ovako moćnim engleskim klubom, a što je za njih najvažnije u ovom trenutku, od Gordićevog transfera će odlično i zaraditi.

''Telegraf'' danas prenosi svoja najnovija saznanja da će Gordić danas u Zagrebu najpre obaviti neophodne lekarske preglede i potpisati ugovor za Mančester sitijem, a da će Lučanci od ovog transfera inkasirati 1.9 miliona evra uz dodate bonuse. Isti izvor navodi i da će Gordić ostati još šest meseci u ekipi Mladosti kao pozajmljen igrač Mančester sitija.

Gordić igra na poziciji ofanzivnog veziste, ove sezone je upisao 33 nastupa za Mladost i postigao sedam golova, uz jednu asistenciju, a na ''Transfermarktu'' je njegova tržišna vrednost procenjena na 400.000 evra.

Kada je domaći fudbal u pitanju, u četvrtak čekamo epilog finala kupa između Crvene zvezde i Partizana, a ako verujete da oba tima daju gol, kvota u AdmiralBet-u je 2.05.

© 2021 Pedja Milosavljevic/Starsport

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke