Italija bruji - hapšenje Ferera ima veze sa Stankovićem!?

Autor: Aleksandar Golubović
utorak 07.12.2021.
14:46
Izvor: Sportske.net

Sastanak je planiran u Milanu.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Advokat uhapšenog predsednika Samporije Masima Ferera naveo je da je njegov klijent uhapšen u Milanu u trenucima kada je trebalo da se sastane sa trenerom Crvene zvezde Dejanom Stankovićem.

Stanković je bio velika Fererova želja, ali sticajem okolnosti ili nekih drugih nepoznatih faktora prvi čovek Sampdorije je uhapšen u "gradu mode".

"Znam da je pregovarao sa Stankovićem da ovaj preuzme Sampdoriju i zbog toga je za vreme hapšenja bio u Milanu. U narednih pet dana biće obavljeno saslušanje, a zatim će biti podneta žalba sudu", otkrio je Ferarov advokat Đuzepe Tenga.

Tenga je otkrio kako je upoznao Ferera, a zatim se osvrnuo i na njegovo nedavno hapšenje.

"Trenutno je u Milanu i veoma je komplikovano sa njim pričati telefonom. Saznao sam da nije dobrog zdravlja, ali je uprkos tome uhapšen. Ima hipertenziju i krvarenje iz nosa. Trenutno nema ni da se presvuče, valjda će dobiti odeću u zatvoru", rekao je advokat odlazećeg predsednika Sampdorije.

Naglasio je da je Ferero priveden zbog aktivnosti koje nemaju veze sa fudbalom.

"Tiču se privatnih aktivnosti, uključujući i bioskop iz 2003. godine i sve ostalo zbog čega je doživeo bankrot 2017. Očigledno Ferero nekoga nervira. Sampdorija nema veze sa tim. Formalno će biti prinuđen da podnese ostavku jer iz zatvora očigledno ne može da upravlja klubom", naveo je on.

Podsetimo, Stanković je izjavio da će do kraja sezone ostati u Zvezdi, a dobri odnosi sa Fererom verovatno datiraju i iz vremena kada mu je kum i nekadašnji saigrač Siniša Mihajlović vodio Sampodriju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke