Italijani kroz lupu posmatraju Jovana Mijatovića: "Liči na Kežmana"!

Autor: Nemanja Janošev
petak 20.01.2023.
10:15
Izvor: Sportske.net

Mijatović zanimljiv Italijanima.

FK Crvena zvezda
FK Crvena zvezda

Povezane vesti

Mladi napadač Crvene zvezde Jovan Mijatović našao se u centru pažnje italijanskog "Tutomerkata" kao "talenat dana".

Opazili su italijanski mediji novu produkt Zvezdine škole i okarekterisali ga kao "dragulj koji je spreman da poleti". Mi bismo se tu nakratko zaustavili i za čas spustili loptu. Jovan Mijatović je neko čije vreme tek dolazi i ko bi trebalo da dobija sve više šansi u sezoni koja se nastavlja u februaru

Bodovna razlika u domaćem šampionatu i izostanak evropskog fudbala Crvenoj zvezdi dozvoliće takav luksuz, ali sve to moguće je samo ukoliko Mijatović bude vredno radio na treninzima i bude zaslužio minutažu. Tako ne treba ishitreno uvećavati pritisak na ovom mladom napadaču, već postepeno kreirati igrača za domaću scenu, a zatim dobiti produkt od kojeg bi trebalo da profitira on sam, a potom i klub.

"Tutomerkato" je skrenuo pažnju na njega u svojoj redovnoj rubrici istakavši da je vrlo okretan, tehnički potkovan napadač koji je sposoban da igra i kao najistureniji, ali i da deluje iza špica. 

Predstavili su ga takođe kao nekog ko podseća na Mateju Kežmana, a usput su ga stavili u kategoriju Juventusa, što bi moglo da znači da postoji određeni skauting od strane kluba iz Torina.

Printscreen/Tuttomercatoweb

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke