Italijani ne odustaju od Saldanje, 10.000.000 + 1.500.000 je i dalje na stolu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 24.03.2024.
15:30
Izvor: Sportske.net

Uporni su, iako je Brazilac trenutno povređen.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Posle izvanredno odigrane polusezone u dresu Partizana, brazilski napadač Mateuš Saldanja je još tokom zimskog prelaznog roka bio na meti nekoliko klubova, pre svih Fenerbahčea, zatim Torina i Genta, a Partizan je odbijao ponude i od 10 miliona evra, nadajući se da bi na leto mogao da inkasira znatno više.

Saldanja je u istom stilu nastavio i od početka drugog dela sezone. Na prolećnoj premijeri je postigao gol u Ivanjici za pobedu nad Javorom, ali je onda doživeo povredu zadnje lože u duelu sa Železničarom, od koje se i dalje oporavlja. Uspeo je da odigra večiti derbi i postigne još jedan gol protiv Crvene zvezde, ali poslednje informacije govore da će morati da pauzira još mesec dana.

Ipak, to nije razlog da bi zainteresovani klubovi odustali od njega, a italijanski ''Tutosport'' danas piše da Torino ponovo uspostavlja kontakt sa Partizanom oko potencijalnog transfera Saldanje.

Takođe, navodi se i da je cena 10.000.000 evra, a da Brazilac na ime godišnje plate očekuje bar milion i po.

Da li će Partizan pristati na tih deset miliona zavisi i od forme koju Saldanja bude pokazao po povratku na teren, ali i od ostvarenih rezultata crno-belih. Da su uspeli da zadrže prvo mesto i ostali konkurentni u trci za titulu, zaista bi imali razloga da očekuju i više...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Čona
Sunday, 24.03.2024
16:39

Ова сума је смешна без 20 милиона непродавати.Само је чудно да на трансвер маркету вреди око 4 милиона и да је на 6 месту у нашој лиги по вредности.