Italijani uporni, nova milionska ponuda stigla na ''Marakanu''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 13.01.2022.
18:23
Izvor: Sportske.net

Zvezda za sada odoleva, ali...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Ekipa Crvene zvezde juče se okupila na početku priprema za drugi deo sezone, a već danas se crveno-bela ekspedicija preselila u toplije krajeve, u tursku Antaliju.

Uporedo s tim traju i pregovori oko potencijalnih zimskih transfera, a ono što privlači sve veću pažnju jeste situacija oko talentovanog napadača Marka Lazetića.

Ovaj momak će 22. januara postati punoletan, a već se širom Evrope zna za njegov potencijal. Ipak, za sada je najuporniji Torino.

Kako je danas preneo italijanski ''Tutomerkato'', Torino je spremio već drugu ponudu za Lazetića u iznosu od četiri miliona evra plus dodatne bonuse, ali ta ponuda nije zadovoljila čelnike Crvene zvezde koji su otvoreni za dalje razgovore.

Ako bi ostao u Zvezdi, Lazetić bi imao još jaču konkurenciju u napadu nego jesenas, jer je sada tu i Ohi, uz Pavkova i Dionija koji na početku priprema deluje silno motivisan da na proleće ostavi mnogo bolji utisak u odnosu na prvi deo sezone. Veliko je pitanje u kojoj meri bi Lazetić mogao da se izbori za minutažu, pa ne treba isključiti mogućnost da se već ove zime realizuje njegov transfer.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke