Ivan Obradović o Partizanu - Jasna poruka Đukiću i Ilievu!

Autor: Darko Mitrović
petak 29.12.2017.
15:21
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Srpski reprezentativac danas je sve objasnio.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Još jedno ime otpada sa spiska Partizanovih potencijalnih pojačanja ove zime.

Reprezentativni levi bek i član belgijskog Anderlehta Ivan Obradović oglasio se danas u izjavi za ''Blic'' povodom spekulacija o mogućem povratku u Partizan i vesti da u Anderlehtu navodno ne računaju na njega.

''I ja sam iznenađen pisanjem medija, ali to apsolutno nije tačno. Čitam i da nisam igrao, a sakupio sam 23 nastupa. Došao sam na odmor u Beograd mirne glave, i jedina istina je da se 4. januara vraćam u klub.

Imam ugovor do 2019, navikao sam se i na novog trenera, igrao sam Ligu šampiona, tako da ne znam odakle potiču te priče'',
jasan je Obradović.

Iz ovih njegovih reči sledi i zaključak, da makar ove zime od njegovog povratka u Partizan nema ništa, što je on i sam potvrdio.

Da sve bude uverljivije, Obradović je naglasio da ovaj njegov stav ne bi mogao da promeni ni aktuelni šef struke Partizana Miroslav Đukić sa kojim je već sarađivao pre deset godina u Humskoj.

''Ne, ne... Sve što mogu je da mu poželim sreću u nastavku sezone. Mi se dugo poznajemo, u dobrim smo odnosima i zaista ga cenim, ali ni njegov poziv ne bi promenio moj stav, a to je da nije trenutak za povratak'', poručio je Obradović.

Ono na šta crno-beli i dalje mogu da računaju kada je on u pitanju, to je velika podrška, ali samo u ulozi navijača.

''Biću svim srcem uz njih kada budu igrali sa Plzenom'',
poručio je Obradović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Saturday, 30.12.2017
07:57

Partizan je u boljoj poziciji od Anderlehta i nama trebaju kvalitetniji igrači od Obradovića.Ne znam zašto se lupeta sa tim prelaznim rokom toliko.nPustite Ivicu da radi svoj posao

avatar
AlexPFC
Friday, 29.12.2017
20:18

Obradović je ovom izjavom objasnio suštinu funkcionisanja sportskih novinara tokom svakog prelaznog roka. Izmišljaju transfere i dovode nam igrače prepuštajući se neimenovanim ali dobro obaveštenim izvorima veoma bliskim upravi koji se nalaze isključivo u njihovoj mašti. Naravno nijedan takav igrač neće ni doći a novinski stupci će uvek biti popunjeni ''svežim'' vestima. Partizan neće dovesti ama baš ni jednog jedinog fudbalera pod ugovorom a da obeštećenje prelazi 1 milion kao i godišnja plata 500k. Sve što možemo očekivati je pozajmica nekog igrača kojeg niko u ovom trenutku ne želi, zbog povrede ili loše forme. Zanimljivo je da su El Monir i Alen veoma lako pronašli nove angažmane iako nisu praktično ni igrali kod Đukića a recimo Jevtovića i Miletića(sa kosom) za sada niko i ne traži. Moguće je čak i da nam ostanu. Postavlja se pitanje trebaju li nam pojačanja ukoliko se nastavi sa Đukićevom praksom forsiranja slabijih igrača u prvoj postavi? Da navijači nisu izvršili veliki pritisak posle poraza od Voždovca, i dan-danas bi nam na štoperu igrao Ćirković... Najveće pojačanje za nas bi bila promena trenera a onda bi sve krenulo nabolje, jer riba od glave smrdi. Ne kažem ja da ovaj prelazni rok neće biti dobar ali moram da primetim da me sve ovo asocira na mnoge prethodne kojima ništa pozitivno nismo dobili. Do tada, što se naših pojačanja tiče, verovaću tek kada ih vidim na promociji sa dresom u rukama. Obožavam oftopike :)

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
20:32

A da Kljajic nije spomenuo siroti reflektor, mozda bi Stojkovic i dalje bio u Engleskoj:-D Nije ovo sto si napisao off topic, i ti pogadjas u sustinu...

avatar
Tomić: Lažna legenda
Friday, 29.12.2017
21:04

Mislim da bi Partizan zbog takvih vestih, pa i Zvezda trebali da tuže novinare koji izmišljaju da su veoma obavešteni, pa kad 3 puta plate takvi novinari po 50-100 € će da vidimo da li će da pišu nebuloze.

avatar
Sladjan Radisavljevic
Friday, 29.12.2017
18:34

Dajte ljudi pa ovo je normalno, pa svi se oni vracaju tek kad postanu istrosene mustikle.

avatar
Friday, 29.12.2017
17:36

Sta ce nam on pored Antonova?

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
16:36
avatar
petar000
Friday, 29.12.2017
17:11

Ma to je bilo na dugackom stapu svakako. Igrace pod ugovorima koji imaju bilo kakav status u klubu gde smo mi jednostavno ne mozemo da dovedemo. Doci ce kada bude bio kao Tosic i Radovic kada ne bude mogao da potrci za loptom. Do tad to su vlazni snovi.

avatar
petar000
Saturday, 30.12.2017
00:24

Naravno, tim za ligu Evrope je najmanje bitan. Treba dvesti trojicu koji ce igrati, a onda na leto nadograditi. E sad, problem je sto ce nam neki iz prve postave otici i mi bukvalno moramo da dovedemo zamene za njih za Evropu, dok ostatak tima ne mozemo ojacati bar za to takmicenje. Problem je sto nece otici nebitni igraci, vec nosioci. Znaci, tesko ce doci do boljitka ako Suma, Tosic i kompanija koja je dosla letos ne krene da igra kako mora i kako zna. A sto se tice Djurdjica, tesko je biti gori od njega. Tako da to i nije neka olaksavajuca okolnost za ove druge.

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
19:00

Pardon, i Djurdjic i Tosic (2. put) su dosli sa 30, sta i ja sad pisem...

avatar
JA SAM REVOLT, A TI
Friday, 29.12.2017
18:56

E, nemoj tako o Tosicu:-D Vise nam je on dao nego Djurdjic koji je dosao kao mladji, a bio je predstavljen kao superstar. Naravno, ti si potpuno u pravu. Bio bih zadovoljan da dodju Gajic, centralni vezni sa africkog podneblja i spic plus prava zamena za Evertona koji najverovatnije nece ostati- Stojkovic i hoce, ali Eve bas tesko. Nazalost, problem je sto ne mozemo da prijavimo vise od trojice, a ja sam vec i sad suzio (citaj: maltene prepolovio:-)) broj zelja da ne ispadnem neskroman:-D Ono sto je sigurno je da se novi TIM ne pravi samo za dve ili cetiri utakmice u Ligi Evrope.