Ivan Tomić već povukao prvi potez u novoj ulozi!

Autor: Beta Beta
ponedeljak 21.12.2015.
20:48
Izvor: Sportske.net, Beta

Novi trener Partizana odlučio je da promeni prvobitni plan priprema ekipe za prolećni deo sezone.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Kako smo objavili ranije večeras, Ivan Tomić je u ponedeljak postao četvrti trener Partizana ove godine, posle Marka Nikolića, Zorana Milinkovića i Ljubinka Drulovića. On je 2007. godine bio sportski direktor Partizana i tu funkciju obavljao je dve godine. Osim Teleoptika bio je i selektor omladinske reprezentacije Srbije.

Crno-beli su jednoj od najtežih situacija u novijoj klupskoj istoriji, pošto su četvrti na tabeli sa 26 bodova zaostatka za vodećom Crvenom zvezdom.

Sportski direktor Partizana Ivica Iliev rekao je da je na insistiranje novog trenera, promenjen plan priprema, pa crno-beli neće ići u slovenački Portorož na 15 dana, već će tamo boraviti u dva navrata po deset dana.

Iliev je dodao da će, pored potpisivanja ugovora sa Tomićem, u narednim danima klub dovesti fudbalera Marka Jovanovića i golmana Bojana Šaranova, o čemu smo već pisali prethodnih dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mileta
Tuesday, 22.12.2015
00:47

Pecat nove stare uprave,ce se videti veoma brzo.Prvo spominjasmo Sedlara pa spadosmo na Jovanovica.nSevace bombe,ali ce se dovoditi igraci koji ne prave razliku ni u opstinskoj ligi.nZvezda ce dovesti Zdjelara umesto Grujica,a mi verovatno Lolu Smiljanica.nSramota na koje smo igrace spali.

avatar
joca pfc1
Monday, 21.12.2015
22:53

Alo bre Ilijev, kakav bre Marko Jovanovic kakav Tomic. Ako ti ovi iz uprave ne daju budzet za ozbiljna pojavanja a ti brate daj ostavku i sacuvaj obraz. Da ne izgubis postovanje koje si stekao kao igrac

avatar
Je\'l Realno
Tuesday, 22.12.2015
02:42

A tomic nije stekao postovanje?

avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Monday, 21.12.2015
22:10
avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Monday, 21.12.2015
22:09

A 2. potez ce mu biti povratak Lole bekrije, bomba zimskog prelaznog!