Ivanić: "Nikad nije bila ovakva razlika u kvalitetu"

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 23.09.2024.
21:51
Izvor: Sportske.net

Uz dužno poštovanje prema Partizanu...

Srdjan Stevanovic/Starsport.rs
Srdjan Stevanovic/Starsport.rs

Povezane vesti

Jedan od bitnijih igrača Crvene zvezde i u ovoj sezoni jeste Mirko Ivanić, nezamenjiv je i kod Vladana Milojevića, a večeras je zajedno sa svojim timom slavio protiv Partizana i to u Humskoj. 

"Presrećni smo. Znali smo da smo u dobrom ritmu, bez obzira na poraz od Benfike. Došli smo po pobedu, ali i da pokažemo dominaciju. Prezadovoljan sam, ima još mnogo da radi, ali on je Zvezdina budućnost", rekao je on kada je upitan za mladog Andriju Maksimovića i njegov učinak u derbiju. 

Satra da trka nije gotova jer je tek prvi deo sezone. 

"Imamo veliku prednost, ali ne možemo da razmišljamo da je gotovo. Biće lakše jer odmičemo od Partizana. Bilo bi previše da kažemo da je gotovo", rekao je on. 

Na pitanje da li je nekada bila veća razlika u kvalitetu otkako on igra za Crvenu zvezdu, Ivanić je morao da bira reči jer ima veliko poštovanje prema Partizanu. 

"Iskreno, nije. Po meni nije. Svaki dolazak ovde je bio sve teži i teži, razlika u kvalitetu je velika. Imam veliko poštovanje prema Partizanu i moram da biram reči. Ipak, definitivno smo bolji tim", rekao je Ivanić. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke