Ivanić po navici spasio Zvezdu: "Ne pamtim ovakav meč!"

Autor: Ivan Cvetković
nedelja 18.04.2021.
11:21
Izvor: Sportske.net, FK Crvena zvezda

Crvena zvezda će u sredu od 17 sati na domaćem terenu dočekati istog rivala, ovoga puta u okviru polufinala Kupa Srbije.

Starsport
Starsport

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su savladali Radnik iz Surdulice sa 2:1 na stadionu Rajko Mitić u okviru 32. kola Superlige Srbije, a jedan od najzapaženijih aktera na utakmici i strelac pobedonosnog gola bio je Mirko Ivanić.

"Zaista jedna sjajna i zanimljiva utakmica. Ne pamtim kad smo na našem stadionu imali ovako zanimljiv i neizvestan meč. Stvorili smo dosta šansi, ali nismo uspeli da ih realizujemo, a nažalost smo promašili i dva jedanaesterca. Međutim, nismo odustajali nijednog trenutka, verovali smo u sebe i na kraju zasluženo slavili. Zbog ovakvih utakmica fudbal je najinteresantniji sport", istakao je ofanzivni vezista nakon meča.

On je potom ponovio cilj svoje ekipe nastavku sezone.

"Imali smo veliku želju da nastavimo niz pobeda, zbog prethodnog truda koji smo uložili. Naš cilj je da pobedimo sve utakmice do kraja prvenstva, kao i da osvojimo Kup Srbije. Bez obzira na sve imamo svoje želje i ciljeve kojima težimo i nećemo ni milimetar popustiti od toga", rekao je Ivanić.

Crvena zvezda će u sredu od 17 sati na domaćem terenu dočekati istog rivala, ovoga puta u okviru polufinala Kupa Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke