Ivanić pogodio, Zvezda grabi ka prvom mestu! (POLUVREME)

Autor: Lazar Nikolić
četvrtak 03.03.2022.
15:45
Izvor: Sportske.net

Zasluženo vođstvo gostiju.

Pedja Milosavljevic/STARSPORT
Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde vode na poluvremenu 0:1 protiv domaćeg Voždovca u meču 25. kola Superlige Srbije. Strelac gola za Zvezdu bio je Mirko Ivanić.

Prvu priliku na utakmici imala je Crvena zvezda već u trećem minutu, Katai je sjajno centrirao, a Milan Pavkov uputio udarac glavom, odbranio je golman domaćih Krunić.

Oslobodili su se domaći početnog pritiska Zvezde, krenuli malo ofanzvnije ka golu Borjana, ali je onda usledila dobra kontra crveno-belih, Ohi je povukao loptu na svojoj polovini, uposlio Ivanića, ali je njegov udarac odbranio golman Krunić, igrao se 13. minut.

U narednih pet minuta dva pokušaja Aleksandra Kataija, ali su oba bila neprecizna.

Voždovac je prvu priliku imao u 18. minutu preko Zvezdinog deteta Miloša Pantovića, njegov udarac iz daljine odbranio je Borjan.

Mnogo sreće imao je Voždovac u 26. minutu, štoper Milović loše je reagovao u svom šesnaestercu, ali je lopta pogodila prečku i tako sprečila Zvezdu da dođe do vođstva.

Mirko Ivanić je sjajno probio po levoj strani, uposlio Pičnija na drugoj strani, ali je Italijan šutirao jako loše, pa je lopta završila daleko od gola, igrao se 30. minut.

Crvena zvezda je povela u 34. minutu, danas sjajni Mirko Ivanić opet je sjajno prošao po levoj strani i šutirao, lopta je posle njegovog udarca pogodila igrača Voždovca Ivezića i završila u mreži domaćih.

Do kraja prvog dela nije bilo većih uzbuđenja, pa su crveno-beli otišli na odmor sa prednošću od 1:0.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke