Ivanić u Seriji A? Stanković odigrao ključnu ulogu

Autor: Aleksandar Golubović
sreda 28.04.2021.
13:55
Izvor: Sportske.net

Italijani zagrizli.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Lider Crvene zvezde Mirko Ivanić mogao bi karijeru da nastavi u redovima italijanske Sampdorije, a ukoliko se to dogodi velike zasluge ići će na račun trenera beogradskog kluba Dejana Stanković, koji je takođe dovođen u vezu sa klubom iz Đenove.

Prema pisanju lokalnih medija iz ovog italijanskog grada, Stanković je u nedavnom razgovoru sa predsednikom Sampdorije Masimom Fererom preporučio Ivanića.

Bivši reprezentativac Crne Gore predstojećeg leta ulazi u poslednju godinu ugovora sa Zvezdom, pa bi nadolazeći prelazni rok bio lepa prilika da klub na njemu nešto i zaradi.

Ivanić je skrenuo pažnju italijanske javnosti na sebe odličnom utakmicom protiv Milana na "San Siru" pre nešto više od dva meseca, a ukoliko je njegovo ime već tada uteftereno u Sampdoriji, sada je samo podebljano zahvaljujući Stankoviću.

Bivši fudbaler Vojvodine i BATE Borisova ušao je u 28. godinu i sada je pravo vreme da se okuša u jednoj od najjačih evropskih liga.

Kako god se završile spekulacije o Ivanićevom odlasku, male su šanse da se to dogodi pre kraja avgusta, kada će se završiti kvalifikacije za Ligu šampiona.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Man united
Wednesday, 28.04.2021
17:20

Ако има икакве шансе да потпише нови уговор, ја бих задржао по сваку цену. По мени наш најбољи играч и најкреативнији убедљиво. Пошто је извесно да и Катаи иде, ми без њих двојице нећемо моћи да се саставимо.