Ivanović: "Možemo da se umešamo u borbu za titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 26.02.2017.
21:03
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Trener fudbalera Vojvodine Dragan Ivanović poručio je da njegov tim ima dovoljno vremena da se umeša u borbu za titulu jer "večiti" ne igraju u sjajnoj formi.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Fudbaleri novosadske Vojvodine upisali su u nedelju drugi vezani trijumf u prolećnom delu sezone, pošto su nakon Spartaka savladali i ekipu beogradskog Rada.

Vojvodina je na domaćem terenu slavila rezultatom 3:2 a trener Dragan Ivanović objasnio je šta nije bilo dobro u igri, odnosno čime je bio zadovoljan.

"Nije sporan ofanzivan deo, gde imamo dosta talentovanih igrača, poput Malbašića, Melega ili Babića, što se videlo na poslednje dve utakmice protiv Spartaka i Rada, na kojima smo ukupno postigli sedam golova. Međutim, brine povratno trčanje i branjenje prostora" rekao je Ivanović.

Strateg novosadskog superligaša zamenio je u poluvremenu Marija Maslaća i vratio se na sistem sa četvoricom igrača u defanzivnoj liniji.

"Danas smo pokušali da igramo u novom sistemu, sa trojicom u odbrani i to nije izgledalo najbolje, pa sam, bez obzira na to što smo vodili sa 2:0, želeo da vratim formaciju sa četvoricom pozadi. Rad tada jeste postigao dva gola, ali je mogao to da učini i u prvom poluvremenu, tako da nije u tome bio problem, već u tome što imamo dosta slabu tranziciju kad izgubimo loptu" dodao je Ivanović.

Ono što će svakako obradovati navijače Vojvodine jeste optimizam koji je Dragan Ivanović pokazao danas kada je pitanje borbe za titulu po sredi.

"Mi smo relativno malo zajedno i mislim da imamo vremena da se umešamo u borbu za titulu, što nije nemoguće, jer ni Crvena zvezda i Partizan ne igraju u sjajnoj formi. Bitno je da pobeđujemo i ne zaostajemo dosta sa bodovima. S jedne strane, do sada smo imali i malo sportske sreće, ali s druge strane, dati sedam golova na dva meča ipak predstavlja određeni kvalitet" zaključio je Ivanović.

Vojvodina nakon 23 odigrane utakmice zauzima treće mesto na tabeli sa devet bodova manje u odnosu na vodeću Crvenu zvezdu i tri u odnosu na drugoplasirani Partizan.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 27.02.2017
01:03

A tvoj prethodnik nije pozeleo svom dotadasnjem klubu tako nesto iako ste apsolutno u igri vec je jos jednom pokazao sta je i ko je, samo da se zna i to.

avatar
crvena zvezda le
Monday, 27.02.2017
14:46

Ostavi coveka na miru.Koji problem imate s njim? Sto vam je spakovao 3 komada ili nesto drugo?

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Monday, 27.02.2017
17:47