Iz Niša za "Sportske.net": "Lalatović je dobio višemilionsku ponudu!"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 23.06.2021.
14:53
Izvor: Sportske.net

Nepune dve nedelje Lalatović je na klupi Nišlija.

FK Radnički Niš
FK Radnički Niš

Povezane vesti

Trener Radničkog iz Niša Nenad Lalatović na pragu je odlaska iz tog kluba usled ponude koja je stigla iz Saudijske Arabije, potvrđeno je portalu "Sportske.net".

Prethodnih dana se pojavila informacija da bi Lalatović ubrzo po povratku u Niš mogao da napusti "Čair". Prvobitno razlog nije bio poznat, da bi utvrđeno da je na njegovu adresu stigla ponuda od strane arapskog kluba Al Batin. 

Pozvali smo niški klub, odakle su nam rekli da je to istina i objasinili trenutnu situaciju.

"Za sada, ništa nije zvanično. On u ugovoru ima stavku prema kojoj može da ide samo u slučaju ponude iz inostranstva od minumum 30.000 evra mesečno.

Istina je da je dobio ponudu. Klub se zove Al Batin, višemilionska ponuda je u pitanju za nekoliko sezona za njega i njegov stučni štab. Još nije ništa dogovoreno. Ukoliko je to tačno, klub nema mehanizam da ga zadrži", rečeno je "Sportskim".

Ukoliko se dogodi odlazak Lalatovića, u Nišu će imati spremnu zamenu. Spominje se eventualni dolazak bivšeg trenera Čukaričkog Aleksandra Veselinovića.

"Klub prati situaciju i u stalnom je kontaktu sa njim i neće ga sprečavati da ode. Takođe, u slučaju da se to dogodi, klub će odmah reagovati i pronaći zamenu", rečeno je našem portalu iz Radničkog.

Nišlije su bile veoma aktivne u dosadašnjem toku prelaznog roka i pripremalo se renoviranje ekipe te borba za vrh tabele. Angažovali su čak sedmoricu fudbalera uoči priprema:  Miljana Škrbića, Damira Kahrimana, Vukadina Vukadinovića, Nikolu Vujadinovića, Aleksandra Pejovića, Vanju Ilića i Borka Duronjića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke