Iz stručnog ugla: ''Bio je penal za Čukarički!'' A zašto je VAR u kvaru?

Autor: Darko Mitrović
nedelja 27.10.2024.
08:45
Izvor: Sportske.net

Opet te sudije...

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Partizan je juče u spektakularnoj atmosferi pred blizu dvadeset hiljada gledalaca savladao Čukarički sa 3:1 posle preokreta u drugom poluvremenu, ali će se posle ovog meča još polemisati o spornim situacijama.

Partizan je izjednačio iz jedanaesterca početkom drugog poluvremena, a ono zbog čega su u Čukaričkom još više ljuti posle meča je što nedugo zatim nije dosuđen kazneni udarac i u njihovu korist kada je Kalulu s leđa oborio njihovog napadača Miladinovića.

Te dve situacije je na svom nalogu na mreži ''X'' prokomentarisao nekadašnji srpski sudija Rade Đurović, za koga ovde nema nejasnoća.

Najpre o nedosuđenom penalu za Čukarički. Tu situaciju vidi kao grešku sudije Milana Ilića, kao i VAR sobe, za koju primećuje da je sve češće u ''kvaru''.

"Prekršaj za kazneni udarac za Čukarički, nagazio ga je igrač Partizana. Nehotice ili ne, nema veze, bitno je samo za disciplinsku meru. Zašto se (K)VAR nije oglasio ostaje misterija, kao i mnogo puta do sada", napisao je Đurović na pomenutoj društvenoj mreži.

A da li je penal za Partizan ispravno dsuđen?

"Isto tako je bio prekršaj i za kazneni udarac za Partizan, samo što je dosuđen", naveo je bivši arbitar.

-


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
undertakernovisad
Sunday, 27.10.2024
08:58

Nisam ja bas siguran da je Raka Djurovic kaom sto rece,prekrsaj za KU za Cukaricki mislio na kazneni udarac za Cukaricki.