Iz Vranja grme posle bojkota utakmice - "Zato što smo odbili da nameštamo, zato nam se ovo dešava"

Autor: Nemanja Janošev
ponedeljak 17.05.2021.
21:45
Izvor: Sportske.net

Burno u Dinamu.

Dinamo Vranje
Dinamo Vranje

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog kluba Dinamo Vranje Marko Antić rekao je da je njegov tim u nemilosti čelnika Super i Prve lige jer nisu hteli da nameštaju mečeve.

Igrači Dinama iz Vranja su proteklog vikenda u 66. minutu napustili teren u Sremskoj Mitrovici zbog, kako navode, skandaloznog suđenja. Utakmica im je bila od izuzetne važnosti u borbi za opstanak koji, po svemu sudeći, neće izvoriti.

„Nisam bio na utakmici u Sremskoj Mitrovici ali sam je pogledao. Suđenje je bilo skandalozno po ko za koji put. Opet Milan Ilić, čovek koga su suspendovali iz Super lige. Odgledajte njegove poslednje tri utakmice na kojima je sudio. Imate meč Spartak Subotica protiv Borca, gde su igrači Borca sedeli na terenu i gde je njihov golman ispucavao svaku loptu u aut, zbog skandaloznog suđenja. Dao im je dva crvena kartona, svirao penal... Zatim sledeća utakmica Novi Pazar protiv Javora gde su ga igrači Pazara skoro tukli na terenu. Postoje izjave nakon te utakmice ministra Rasima Ljajića u kojoj se ministar žali na suđenje i gde je izjavio da je sudija poslat po zadatku da reši pobednika i baš takav nam sudi u možda odlučujućoj utakmici za opstanak", rekao je prvi čovek Vranjanaca Marko Antić i nastavio:

"Sudiju su to očigledno dobro odradile. Neki mediji su preneli da smo dali gol iz penala, pa onda da smo pisali da smo dali iz ofsajda...Imate snimak na youtubu sve možete pogledati, dali smo čist gol. Možete videti kakve smo kartone dobijali od samog starta. Naši igrači, koji vam to mogu potvrditi, su čuli kod našeg gola da je sudija Ilić hteo sam da poništi naš gol, rekavši da je kao ofsajd što mu uopšte nije posao kao glavnom sudiji. Prokomentarisao je kada smo poveli: „Au šta ćemo sada?“ što sve navodi na to da je neko njega poslao kao i svih ovih godina od kada je Dragan Antić Recko krenuo u Super ligi protiv sudija, nakon jedne od utakmica neću je pominjati zato što je on to izjavljivao više puta. Da nismo hteli da nameštamo utakmice i tu utakmicu, da nismo hteli sa njima da radimo nameštanje utakmica i tada je sve krenulo. Tada su odlučili da izbace Dinamo iz Super lige i uspeli su. A onda su nastavili i Prvoj ligi Srbije i evo ih. Skoro identičan scenario kao u Super ligi, videli ste suđenje u Inđiji kada je bila odlučujuća utakmica. Slična situacija“, naveo je Antić na konferenciji za medije.

Svoj sud izneo je i kapiten ekipe Mlađan Stevanović.

"Kao kapiten ekipe od početka do samog kraja pokušavao sam da smirim naše igrače. Ali se i igračima kojima se reč ne možete čuti videlo nezadovoljstvo. Zaista neke odluke su bez komentara, da li su namerne ili ne...Svi imaju snimak, pogledajte ga i videćete sami ko je u pravu“.

Takođe, uprkos tome što je suspendovan iz fudbala na godinu dana, trener ovog tima Dragan Antić Recko bio je na ovoj utakmici. Službena lica evidentirala su kažnjenog trenara kao jednog od inicijatora prekida. Antić je utakmicu posmatrao van tribina, na prostoru između delegatske kućice i klupe gostujućeg tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bato C.
Tuesday, 18.05.2021
10:26

Nije bas Vranjanci da vam ovaj snimak ide preterano na ruku. Na stranu to sto nam je liga takva kakva jeste i sto su sudije katastrofa.