Iz Vranja poručuju: "Jagodinci ovako pokušavaju da prikriju nekvalitet"

Autor: Beta Beta
petak 05.05.2017.
20:39
Izvor: Beta

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja osudilo je danas ponašanje čelnika i fudbalera Jagodine tokom i posle utakmice Prve lige Srbije.

Screenshot/YouTube/SuperGamer Girl
Screenshot/YouTube/SuperGamer Girl

Povezane vesti

Rukovodstvo Fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja osudilo je danas ponašanje čelnika i fudbalera Jagodine tokom i posle utakmice Prve lige Srbije.

"Ponašanje rukovodstva i fudbalera Jagodine, tokom i nakon utakmice u Vranju, u najmanju ruku je skandalozno i sramotno. Od samog početka utakmice videlo se da njih ne interesuje fudbal, već da imaju neki drugi cilj, koji je samo njima poznat. Fudbaleri i rukovodstvo gostujućeg tima od samog starta su se ponašali nesportski i pokušavali su da obesmisle utakmicu i fer-plej konstantnim nasrtajima na sudiju i naše igrače, simuliranjem povreda, ali i provociranjem navijača nepristojnim gestovima i prskanjem vode", navodi se u saopštenju Dinama.

Fudbaleri Dinama prethodnog vikenda su u Vranju pobedili Jagodinu posle preokreta sa 2:1 u 25. kolu Prve lige Srbije, drugog ranga takmičenja.

Dinamo je do preokreta došao u 95. minutu pošto je Aleksandar Stojković realizovao jedanaesterac. Prethodno, glavni sudija Milan Mitić isključio je dvojicu igrača Jagodine, koji su posle preokreta Vranjanaca iz protesta seli na travu i odbili da igraju.

"Očigledno je da su oni tim svojim ponašanjem pokušali da prikriju svoj nekvalitet i nestručnost, ali to nije način kojim bi jedan srpski klub pokušao da dodje do pobede i tri boda. Posebno smo iznenadjeni time da im takvo ponašanje na utakmici nije bilo dovoljno da se postide, nego su i nakon utakmice nastavili sa neosnovanim optužbama protiv nas", dodaje se u saopštenju Dinama.

Trener Dinama Dragan Antić za agenciju Beta rekao je da su fudbaleri Jagodine na gostovanje u Vranje došli s namerom da prekinu utakmicu.

"Provocirali su sve vreme. Desni bek Duško Dukić iako je dobio crveni nije želeo da napusti teren. Sedeo je na klupi. Polivao je vodom domaću publiku... Oni su želeli da prekinu utakmicu, da se ne završi regularno. Uostalom, Sudijska komisija FSS je današnjom analizom i proverom utvrdila da su utakmica i sudjenje bili korektni i fer", rekao je Antić za agenciju Beta.

Dinamo je posle 25. kola Super lige Srbije na petom mestu sa 37 bodova, dok je Jagodina osma sa 34.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 05.05.2017
22:53

Nisam gledao utakmicu pa ne mogu da sudim ko je zaslužan ili zaslužniji za cirkus ali znam ko je najzaslužniji - sudija jer naše sudije ne poštuju pravila već se vode naredbama ili kompromisima. Ako ne možeš da vodiš utakmicu i budeš autoritet ne možeš da budeš ni sudija. Taj će sutra da nam sudi SL pa ćemo svi da popadamo u nesvest.

avatar
pexotron
Friday, 05.05.2017
21:25

Sve PUCA od fer-pleja u srpskom fudbalu!

avatar
Volem Vosu
Friday, 05.05.2017
21:22

Koliko smaraju ova saopstenja, jedan te isti sablon.