Iz Zenita hvale Zvezdu: "Odličan protivnik, zaslužena pobeda"

Autor: Nemanja Janošev
sreda 05.07.2023.
08:45
Izvor: Sportske.net

Slavlje srpskog šampiona na otvaranju turnira.

KK Crvena zvezda
KK Crvena zvezda

Povezane vesti

Iz tabora fudbalskog kluba Zenit poručili su nakon prijateljske utakmice protiv Crvene zvezde u Sankt Peterburgu da je srpski tim bio veoma dobar protivnik u ovakvom vidu provere.

Tim Baraka Bahara pobedio je zahvaljujući golovima Mirka Ivanića i Žan-Filip Krasoa. Generalno, bio je to dobar meč crveno-belih, ali trebalo bi istaći i neke sjajne reakcije golmana Omrija Glazera koji je time spasavao ekipu.

"Dobra i borbena utakmica u odličnoj atomsferi. Bitno je da su svi zdravo i da je prošlo bez povreda. Ova utakmica nam je dala neke informacije za analizu. Da, bilo je grešaka. Sada treba da radimo na tome i da izolujemo probleme u igri. Mogao je rezultat da bude i drugačiji da smo iskoristili neke šanse. Njihov golman je imao dve super odbrane", rekao je trener Zenita Sergej Semak.

Čuvar mreže ruskog velikana Mihail Keržakov veruje da je njegova ekipa daleko od najboljeg izdanja, ali je takođe pohvalio Crvenu zvezdu.

"I dalje smo daleko od najbolje forme. Iako smo imali više šansi i dobre periode igre, nismo postigli golove i Crvena zvezda je zasluženo pobedila. Drago mi je da igramo protiv ovakvih protivnika na ovako jakim turnirima".

Slično smatra i defanzivac Dimitrij Čisjakov.

"Odličan protivnik za ovakvu utakmicu. Mi smo igrali dobro u nekim momentima meča, oni takođe dobro u nekim drugim periodima igre. Nismo želeli da izgubimo i ostaje nam da analiziramo greške zbog kojih se to desilo".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke