Izgleda da je gotovo, Aleks Vigo od sledeće nedelje u Zvezdi

Autor: Darko Mitrović
petak 13.01.2023.
17:07
Izvor: Sportske.net

Ostale su još samo formalnosti.

EPA-EFE/YURI EDMUNDO
EPA-EFE/YURI EDMUNDO

Povezane vesti

Kako sada stoje stvari, argentinske zastave vijoriće se uskoro i na ''Marakani''.

Zvezdini navijači već imaju dvojicu novih ljubimaca kada su argentinski košarkaši u pitanju, a uskoro bi i jedan argentinski fudbaler mogao da počne da ih oduševljava na terenu.

Pisali smo i juče na tu temu, u pitanju je bek argentinskog River Plejta Aleks Vigo koji ima 23 godine i koji je ugovorom sa Riverom vezan do kraja ove godine.

Danas iz Argentine stižu nove informacije od strane tamošnjeg novinara Sezara Luisa Merla koji je na Tviteru objavio da klubovi već razmenjuju dokumentaciju u vezi pozajmice sa pravom otkupa, što bi trebalo da znači da je dogovor oko finansijskih uslova već postignut.

On takođe navodi i da bi Vigo tokom sledeće nedelje trebalo da doputuje u Beograd i obavi lekarske preglede pre zvanične promocije u Crvenoj zvezdi.

Aleks Vigo je tokom prošle godine igrao na pozajmici u Independijenteu, gde je odigrao 4 utakmice, postigao jedan gol, uz četiri asistencije. Ukupno od početka seniorske karijere, Vigo je upisao 105 nastupa, postigao jedan gol, uz 12 asistencija, a na ''Transfermarktu'' se njegova tržišna vrednost trenutno procenjuje na 2.2 miliona evra.

Celu dosadašnju karijeru je proveo u Argentini, pa ove zime želi da se okuša i na evropskoj sceni. Po svemu sudeći, u Zvezdinom dresu.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke