Iznenađenje? Partizan nišani zamenu za Stanoja!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 18.05.2022.
22:50
Izvor: Sportske.net

Ko će biti sledeće sezone trener Partizana?

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Sezona još uvek nije gotova, a šampionska trka će se završiti u nedelju kada se završe utakmice Crvene zvezde i Partizana. 

Crno-belima je potrebno čudo, matematički ih samo pobeda Voždovca na gostovanju Crvenoj zvezdi vodi do titule, uz pobedu protiv Radničkog u Humskoj. 

Pred poslednje kolo govori se i o odlasku Aleksandra Stanojevića sa klupe Partizana, a prema pisanju "Kurira", večeras su crno-beli kontaktirali njegovog potencijalnog naslednika. 

To bi mogao da bude Mladen Krstajić, koji je imao dosta uspeha kao fudbaler, ali kao trener još uvek nema trofej. Iznenađujući selektor naše reprezentacije na Mundijalu u Rusiji je, u ovom trenutku, prvi favorit da zameni Stanojevića na klupi Partizana. 

"Kurir" prenosi i da je samo došlo do inicijalnih kontakata, kao i da Makabi želi da produži saradnju, iako postoje mediji koji prenose drugačije kada je Krstajićev status u Izraelu u pitanju jer nije osvojio titulu prvaka. 

Krstajića za Partizan vežu velike uspomene, osvojio je kao fudbaler čak pet titula, dva kupa, a svoju funkcionersku karijeru je počeo upravo u Partizanu gde je bio sportski direktor, što se veoma brzo završilo jer je javno kritikovao Dragana Đurića koji je tada obavljao funkciju predsednika Partizana. Blisko je tada sarađivao i sa Aleksandrom Stanojevićem koga bi upravo mogao da nasledi na klupi crno-belih. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Slavko1234
Friday, 20.05.2022
17:01

Bravo za tekst, jos par ovakvih pisanija preci ces sa pljeske na raznjice. UPRAVA LOPOVSKA NAPOLJE.