IZNENAĐENJE - Partizan odjednom doveo dva desna beka!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.07.2024.
19:31
Izvor: Sportske.net, Telegraf

Jedan će biti bonus-igrač, drugi donosi iskustvo.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Partizan još nije završio letnji prelazni rok, utisak je da će se tek u finišu letnje pijace dešavati najzanimljiviji transferi u Humskoj, a ono što je u ovom trenutku prioritet, to je angažovanje pojačanja na poziciji desnog beka posle odlaska Aranđela Stojkovića u Debrecin i povrede Marka Živkovića.

Pomislili smo na trenutak da bi Aleksandar Miljković ponovo mogao da zainteresuje trenera Aleksandra Stanojevića posle sinoćnje odlične partije protiv Škendije u kvalifikacijama za Ligu konferencija, ali on je izgleda pre toga doneo odluku.

Naime, ''Telegraf'' ovog popodneva prenosi najnoviju informaciju da je Partizan angažovao ne jednog, nego dva nova desna beka u istom danu!

U pitanju su 20-godišnji fudbaler Voždovca Vukašin Đurđević i sedam godina stariji Milan Lazarević iz novosadske Vojvodine!

Jasno, Đurđević će biti još jedan Stanojevićev izbor za bonus-igrača, a prošle sezone je za ekipu Voždovca odigrao 36 mečeva, postigao jedan gol, uz jednu asistenciju.

Milan Lazarević je bio standardan kod trenera Vojvodine Božidara Bandovića, ima ugovor na još godinu dana sa Novosađanima, ali izgleda da su crno-beli uspeli da se dogovore oko obeštećenja koje će platiti Vojvodini.

Što se tiče Đurđevića, on sa Voždovčanima ima ugovor na još dve godine, ali s obzirom da su ''zmajevi'' ispali iz Superlige, očigledno je da talentovanom fudbaleru neće praviti problem da napravi značajan korak napred u svojoj karijeri ovog leta. Naravno, uz odgovarajuće obeštećenje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SKABI ,DOKAZACE NAM UKRAINCI
Saturday, 13.07.2024
17:56

Koji uspeh ove uprave !?🫣🙈🤐🙊

avatar
Smesna pojacanja za Evropu
Saturday, 13.07.2024
17:52

Bas ,,jaki" igraci. Slabo je ovo,nismo mi JAVOR ! Za Evropu ovo je slabo