Iznenađenje za ''Orlove'' na polasku u Lisabon i dodatni motiv za pobedu!

Autor: Darko Mitrović
petak 12.11.2021.
21:28
Izvor: Sportske.net

Još dva dana do meča odluke.

FSS
FSS

Povezane vesti

Fudbalska reprezentacija Srbije otputovala je za Lisabon, gde je u nedelju od 20 časova i 45 minuta očekuje odlučujuća utakmica za plasman na Svetsko prvenstvo protiv domaće selekcije Portugalije.

Samo pobeda će ''Orlove'' odvesti u Katar, a s obzirom na ono što je naš tim pokazao u dosadašnjem toku kvalifikacija, imamo razloga da verujemo u dobre vesti iz Lisabona.

Pred današnji let srpske fudbalske ekspedicije u glavni grad Portugalije, reprezentativce naše zemlje iznenadio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji im je u avionu uputio reči podrške, uz jedno obećanje ukoliko ''Orlovi'' ostvare cilj u nedelju - naše fudbalere očekuje milionska nagrada.

''Došao sam da vam kažem koliko poštujemo vaš trud na terenu, izgaranje i u dogovoru sa Vladom Srbije, izdvojićemo za vas, kao dodatnu premiju ukoliko ih pobedite, milion evra da možete da podelite. To je samo da vidite koliko je za Srbiju važno da ih tamo pobedite. Ja ne umem da vam kažem da odete tamo i igrate, ja vam kažem idite tamo i pobedite. Mi ćemo da poštujemo kakav god rezultat da bude ukoliko se budete borili i dali sve od sebe. Mi znamo da ćete to da uradite'', poručio je predsednik Vučić.

*


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke