Iznenađenje! Tumba poslao nove pozive - i u Zvezdu i u Partizan!

Autor: Darko Mitrović
subota 03.10.2020.
21:17
Izvor: Sportske.net

Selektor pojačava snage pred ključnu utakmicu za plasman na Evropsko prvenstvo.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kada se ovog vikenda kompletiraju sve klupske utakmice širom Evrope, u prvi plan će izbiti nove reprezentativne akcije.

Kada je reprezentacija Srbije u pitanju, najpre je očekuje meč baraža Lige nacija za plasman na Evropsko prvenstvo protiv Norveške u Oslu, a onda i još dva meča u novom ciklusu Lige nacija, protiv Mađarske i Turske.

Par dana uoči okupljanja našeg nacionalnog tima, selektor Ljubiša Tumbaković odlučio je da spisak igrača na koje računa dopuni još trojicom igrača - Sašom Zdjelarom iz Partizana, Aleksandrom Kataijem iz Crvene zvezde i Nikolom Marašom iz Almerije.

Podsetimo, posle objavljivanja kompletnog spiska, koji takođe možete da vidite u prilogu, stigla je vest da se Filip Kostić povredio, a nadamo se da će svi ostali doći potpuno spremni na okupljanje nacionalnog tima.
-
Baner 8
-
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vojislav-Vojo Dragovic
Tuesday, 06.10.2020
22:12

Katai treba da pocne protiv Norveske jer je u najboljoj formi od ofanzivnih igraca I jedini koji umije uz Tadica da napravi razliku. SMS Mora da igra svoju poziciju iza napadaca, Gacinovic I Kolarov bekovi dva defanzivna vezna I Vlahovic u napad. Pozz.

avatar
Limenka
Saturday, 03.10.2020
22:49

Kakva komedija, Tumbo svaka ti cast, nadam se da nemas ogledalo kuci, treba se ponekada i pogledati.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 03.10.2020
21:22

Za ovu utakmicu (pa i za onu posle nje) nam trebaju najbolji igraci na svakoj od 11 pozicija u timu, zar moze da se ocekuje da su Katai i Zdjelar bolji od Sulejmanija/Zivkovica i Fejse? Za Marasa da i ne pisem koliko je smesno to sto ga je pozvao iako sigurno ima nekoliko boljih i od njega cak i ako ne racunam one koji vise nisu u milosti saveza...

avatar
Tristan
Sunday, 04.10.2020
04:33

Znate sta je najgore - svake godine za svaki ciklus/baraz - Kad Neko igra dobro ali ne dobije poziv, a odgovore selektora su : "Nije imao dovoljno minutaze u zadnje vreme" pa "On se ne uklapa u MOJ sistem" , "Mora da me sam nazove" , "Ne sme da prica o korupciji u repci I FSS-u" , a onda vidis na listi neka imena koja ni ti cuo ni ti znao ili bar zaboravio, ili oni koji nisu odigrali ni 20 minuta u zadnjih pola godine (da ne pricam za golove ako su napadaci u pitanju) i onda su oni u startnoj postavi u reprezentaciji - svaki put imaju odgovor ali vec nista se ne veze sa logikom kad sve te izbore i odgovore se uzmu u obzir.
Treba da se pise ne klub igraca a njegov AGENT kad se prikaze spisak za reprezentaciju jer to je jedino sto je bitno, bar tako izgleda...
I jos jedno - ni Veciti klubovi ne treba da budu mesto za vezbice trenera-amatera, ni Reprezentacija nesme da bude poligon za povecanje cene upropascenih igraca - ako nisu se trudili sami su krivi sa svojim agentima, tatama sta got vec!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 05.10.2020
09:38

Sve je meni jasno...