Izrazi lica Zvezdinih čelnika najbolja ilustracija kako je srpski šampion odigrao u Almatiju

Autor: Darko Mitrović
sreda 21.07.2021.
20:37
Izvor: Sportske.net

Zabrinjavajuće...

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Posle sezone u kojoj je Zvezda oborila nekoliko rekorda na domaćoj sceni i superiorno osvojila šampionsku titulu, a u Evropi ju je na jedvite jade zaustavio Milan, očekuje se da ove sezone šampion Srbije napravi i korak više, pre svega u Evropi.

Međutim, nova sezona nije počela kako se očekivalo, prvo je zabeležen kiks protiv Vojvodine u Superligi, bilo je 0:0 na Marakani, a danas su crveno-beli poraženi od Kairata u Almatiju sa 2:1 u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Ni u jednoj od te dve utakmice Zvezda nije igrala na nivou iz prethodne sezone i to se odrazilo na rezultat, pa crveno-beli imaju razloga za brigu pred revanš koji slede već za sedam dana na našem najvećem stadionu gde će Zvezdu moći da bodre samo deca do 14 godina.

Današnjoj utakmici na stadionu Kairata prisustvolai su i čelni ljudi Crvene zvezde - generalni direktor Zvezdan Terzić, predsednik Svetozar Mijailović, sportski direktor Mitar Mrkela i nisu imali razloga za zadovoljstvo, što se može i primetiti na fotografijama u prilogu.


Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Pedja Milosavljevic / STARSPORT


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke