Jači od (ne)vremena - Zvezdini klinci objasnili kako nastaju šampioni

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 21.10.2016.
23:48
Izvor: Sportske.net

Direktor omladinske škole FK Crvena zvezda Dragan Mladenović postavio je na svoj "Tviter" nalog fotografiju koja objašnjava na koji način nastaju šampioni.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Fudbalski klub Crvena zvezda u prošlosti je uspevao da iznedri neke od najboljih fudbalera koje je naša zemlja imala i nema sumnje da se od omladinske škole očekuje da u budućnosti nastavi sa "proizvodnjom" fudbalskih majstora.

Direktor omladinske škole FK Crvena zvezda Dragan Mladenović daje sve od sebe kako bi dečaci koji treniraju u mlađim kategorijama imali dobre uslove za rad a danas je na "Tviteru" postavio jednu jako poučnu fotografiju.

Veći deo Srbije, računajući i prestonicu, danas je bio pogođen obilnim padavinama ali one nisu uticale da Zvezdina klinčadija izađe na teren i odradi trening.

Zvezdini klinci su nakon treninga bili natopljeni vodom i umazani blatom, a Dragan Mladenović je uz fotografiju ostavio i komentar - "Rad, rad i samo rad!"

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Saturday, 22.10.2016
13:43

Za slavni crveno-beli dres mora da se gine bez obzira na godine.

avatar
Saturday, 22.10.2016
10:17

ja ne znam ko od nas nije igrao fudbal po kisi i iskaljao se ? do moje dvadesete godine to je bilo sasvim normalno kada se igra fudbal ... mozda to danas nije normalno pa je ovo neka vest ? ... p.s bez obzira ko za koga navija , ovo pisem kao cinjenicu jer ko god da je imao detinjstvo zna o cemu pricam

avatar
Гроф Доктор фудбала
Saturday, 22.10.2016
09:24

Звезда је живот а све друго су ситнице.