Jači od povrede - Borjan spreman za revanš

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.07.2018.
09:09
Izvor: Sportske.net

Udarac koji je dobio u duelu sa Radničkim iz Niša napravio je problem Milanu Borjanu ali bi golman Crvene zvezde u sredu trebalo da se nađe među stativama.

Sportske.net/Aleksandar Milošević
Sportske.net/Aleksandar Milošević

Povezane vesti

Crveno-beli danas putuju u Marijampolj na revanš utakmicu drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona sa Suduvom.

Nakon beogradskih 3:0 revanš bi trebalo da predstavlja formalnost, ali će Vladan Milojević sigurno želeti da izvede najjači sastav i ništa ne prepusti slučaju.

Nastup Milana Borjana u duelu sa Suduvom doveden je u jednom momentu pod znak pitanja, zbog povrede koju je zadobio u duelu sa Radničkim iz Niša.

"Dobio sam udarac u ruku i u koleno. Mislio sam da je baš ozbiljno, lakat je natekao", objasnio je Borjan za "Žurnal".

Situacija ipak nije tako alarmantna, pa bi šef stručnog štaba Vladan Milojević u sredu trebalo da uvrsti Borjana u startnu postavu.

"Kada ja nisam mogao da branim!? Činio sam to i sa slomljenim prstom", poručuje Zvezdin čuvar mreže.

Zanimljivo je da je na nedeljnoj utakmici sa Radničkim iz Niša Milan Borjan zabeležio 50. nastup u Zvezdinom dresu, a pritom je trideseti put uspeo da ostane nesavladan.

Kada se tome doda da je na preostalih 20 nastupa primio 22 gola jasno vam je da već sada Borjan ulazi u krug najboljih čuvara mreže u Zvezdinoj istoriji.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Südkurve München
Tuesday, 31.07.2018
10:27

Kad si protiv Kelna branio sa slomljenim prstom, obda mozes i sada braniti. Jednostavno se tako dokazuje ljubav prema poslu koji radis. Zamisli koliko bi Nejmar odsustvoovao zbog prsta