Jagodina dobila teren sa veštačkom travom

Autor: Beta Beta
četvrtak 03.11.2016.
17:08
Izvor: Beta

Centar fudbalske Srbije danas je Jagodina, gde je u prisustvu domaćina, prvog čoveka grada Dragana Markovića Palme, predsednik FSS Slaviša Kokeza, otvorio teren sa veštačkom travom

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije (FSS) Slaviša Kokeza otvorio je danas u Jagodini teren sa veštačkom travom koji će tom delu zemlje omogućiti da, kako je saopšteno, "rađa nove asove".

"Velika čast i zadovoljstvo mi je što sam danas u Jagodini, gradu kome želim da u budućnosti ide u dobrom pravcu kada se radi o razvoju sporta i fudbala posebno, a kada to kažem onda mislim na decu i omladinu i njihov zdrav razvoj kroz sportske aktivnosti. Jagodina je bila i ostala fudbalski grad i drago nam je što će dobiti jedan ovakav teren od velike koristi za one koji će trenirati na njemu", rekao je Kokeza na otvaranju terena.

Na donaciji je zahvalio i predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković.

"Fudbalskom savezu bih hteo da se zahvalim na donaciji ovog veoma vrednog terena i činjenici da je počeo da decentralizuje fudbal, jer se fudbal ne igra samo u Beogradu već se igra i u Kragujevcu, Vranju, Leskovcu i mnogim, mnogim drugim sredinama", rekao je Marković.

Marković je dodao da veliki broj klubova širom Srbije svake nedelje dobija vrednu opremu od FSS-a i istakao da je to važna stvar, pre svega za decu u tim sredinama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke