Jang bojs veruje treneru - Novi ugovor za Hitera pred duel sa Partizanom

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 09.11.2017.
11:37
Izvor: Sportske.net

Vicešampion Švajcarske odlučio je da nastavi saradnju sa aktuelnim trenerom Adijem Hiterom koji je uoči mečeva odluke u Ligi Evrope stavio paraf na produžetak ugovora.

Epa/Marcel Bieri
Epa/Marcel Bieri

Povezane vesti

Klub koji Partizanu stoji na putu ka evropskom proleću odlučio je da produži ugovor sa aktuelnim trenerom Adijem Hiterom.

Austrijanac je danas produžio ugovor sa Jang bojsom do leta 2019. godine, pošto mu je aktuelni isticao na kraju tekuće sezone.

"Stalno sam govorio da se u Jang bojsu i Bernu osećam odlično. Nakon svega što se događalo prošle nedelje, kada su mediji spekulisali o mojoj budućnosti, drago mi je što smo poslali zajednički signal da još uvek imam velike ciljeve sa Jang bojsom", rekao je Adi Hiter.

Strateg švajcarskog vicešampiona stigao je u klub iz Berna u septembru 2015. godine, a najveći uspesi su mu dva uzastopna plasmana u grupnu fazu Lige Evrope.

Jang bojs je trenutno prvi na tabeli švajcarskog šampionata i odmah nakon pauze izazvane obavezama reprezentacije gostuje Partizanu u utakmici 5. kola Lige Evrope u kojoj će crno-beli juriti plasman u eliminacionu fazu a gosti iz Berna ostanak u trci za evropsko proleće.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 09.11.2017
14:51

Па нормално кад је на путу да скине Базел са трона после ко зна колико година !

avatar
El Matador PFC-FCB
Thursday, 09.11.2017
13:17

Novi ugovor za HITLERA 😂😂😂😂😂😂

avatar
Thursday, 09.11.2017
14:29

Imao je jedan i drugi mu vise ne treba. Ucinio je sto niko ne bi za dvadeset zivota.