Jasno kao dan - Duljajeva "metla", posle Meniga još petorica odlaze!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 28.02.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

Partizan izgleda sjajno ove sezone za razliku od nekih prethodnih i jasno je da uprava veruje Igoru Duljaju.

2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2024 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Crno-beli su napravili nekoliko sjajnih pogodaka u prelaznim rokovima u ovoj sezoni. 

Svakako da je prvo ime Mateuš Saldanja, a daleko od toga da su pravljene greške poput nekih prethodnih sezona, kada je bilo igrača koji nisu zadovoljili kriterijume da igraju za ekipu Partizana, dok za neke možemo reći da nisu bili spremni ni za izazove u Super ligi Srbije. 

Uglavnom, kompaktno izgleda Partizan, ali je jasno da za mnoge neće biti mesta već sledeće sezone i da će u narednom prelaznom roku napustiti crno-bele. 

Njih je petorica, a izvesno je da sa četvoricom kojima ističe ugovor neće biti nastavljena saradnja. Prvi - Andrija Pavlović, napadač sa kojim je planiran i raskid saradnje tokom zime, ipak nije došlo do toga, nije došlo ni do novog kluba za njega u prethodnom prelaznom roku. Sačekaće se kraj ugovora i on definitivno neće ostati u crno-belom dresu. 

Danilo Pantić, pomalo i zaboravljeni fudbaler koji je imao dosta problema sa povredama tokom poslednjih sezona, jasno je da nije u formi u kojoj se očekuje da bude i saradnja sa njim će biti prekinuta po isteku ugovora. 

Siniša Saničanin i Nemanja Stevanović su igrači koji se takođe nisu nametnuli, njihov učinak nije baš za ponos ove sezone, sve manje dobijaju šansu i čini se da ni ovde nema dileme kada se radi o odlasku na leto.

Peti će biti pojačanje iz prethodnog letnjeg prelaznog roka, Nejtan De Medina, nije se nametnuo i nije još uvek debitovao u Super ligi Srbije, pa teško da će zauzimati mesto mladim igračima iz crno-bele škole u narednoj sezoni jer je svima jasno da nije za startnih 11 ukoliko crno-beli imaju visoke ambicije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke