Javio se Seku Sanogo: "Pratim Zvezdu i pamtim proslavu na brodu"

Autor: Nemanja Janošev
četvrtak 09.05.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net

Bivšem klubu želi trofej i u Kupu.

Povezane vesti

Nekadašnji vezista Crvene zvezde Seku Sanogo evocirao je poneke uspomene za klupski sajt.

Zvezda je ponovo odbranila titulu prvaka zemlje, niz koji traje još od 2018.i u kojem je učestvovao stameni vezista Seku Sanogo. Biće to 35. titula za Crvenu zvezdu u klupskoj istoriji, a upravo je broj 35 na "Marakani" nosio Sanogo.

"Svi na Marakanu protiv Čukaričkog kako bi na pravi način proslavili titulu. Zvezda je velika porodica, to sam naučio za svo vreme provedeno u klubu i siguran sam da nas očekuje sjajna proslava 25. maja. Nije mala stvar osvojiti 35. titula i to sedam u nizu. Pratim Zvezdine utakmice, tako da znam da nas očekuje i finale Kupa Srbije, koje ćemo nadam se osvojiti", počeo je snažni vezista. 
 
Pamti Sanogo svoju omiljenu proslavu titule sa Zvezdom.
 
"Naravno da se sećam svega, a najupečatljivije mi je bilo kada smo slavili titulu na brodu. Sećam se da smo plovili, a da su navijači bili na površini, stajali duž cele obale i neprestano nas bodrili. Neverovatna proslava zaista, ali nadam se da će ova biti još bolja. Jedva čekam da vidim šta su navijači spremili igračima, a pozivam sve da dođu i uveličaju Zvezdino slavlje", istakao je Sanogo. 

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke