Javor u seriji, remi Zlatibora i Inđije

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 08.04.2021.
18:44
Izvor: Sportske.net, Beta

Javor u seriji, Zlatibor i Inđija podelili plen.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Fudbaleri Javora pobedili su danas na gostujućem terenu u Gornjem Milanovcu Metalac sa 2:1, u utakmici 30. kola Super lige Srbije.

Javor je poveo u 13. minutu golom Luke Lukovića, a prednost je udvostručio Filip Pavišić u 20. minutu. Konačan rezultat postavio je Milan Jokić golom iz jedanaesterca u 51. minutu.

Ekipa iz Ivanjice je drugo poluvreme igrala sa desetoricom, pošto je Nikola Tričković dobio drugi žuti karton u drugom minutu nadoknade prvog poluvremena.

Javor je ostvario 10. pobedu u ligi i popeo se na 12. mesto na tabeli sa 37 bodova. Metalac je u poslednje četiri utakmice bez pobede, a posle 10. poraza zauzima 11. mesto na tabeli sa 38 bodova.

Fudbaleri Zlatibora i Inđije odigrali su nerešeno 2:2.

Zlatibor je poveo golom Vasilija Janjića u 35. minutu, a preokret Indjiji doneo je dvostruki strelac Nebojša Bastajić. On je izjednačio u 38. minutu, a dva minuta kasnije doneo je prednost od 2:1 golom iz jedanaesterca.

Bod domaćima obezbedio je Stefan Vukić pogotkom u 87. minutu.

Inđija zauzima 17. mesto na tabeli sa 30 bodova, a Zlatibor je 18. sa 22 boda.

Utakmice u Gornjem Milanovcu i Užicu trebalo je da se igraju u sredu, ali su odložene na jedan dan zbog snega na terenima.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke