Jedna briga manje za Piksija pred EURO

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.05.2024.
13:15
Izvor: Sportske.net, Sportal.blic.rs

Važan igrač biće spreman.

Vladimir Pesnya/STARSPORT
Vladimir Pesnya/STARSPORT

Povezane vesti

Iako su i dalje klubovi u centru pažnje zbog finiša sezone i odlučujućih borbi u šampionatima širom Evrope, tek nešto više od mesec dana je ostalo do početka Evropskog prvenstva na kom će posle 24 godine odsustva učestvovati i naš nacionalni tim.

Srbija će se takmičiti u grupi sa Engleskom, Slovenijom i Danskom, a ono što je u ovom trenutku najvažnije je da svi igrači na koje selektor Stojković ima u planu za ovaj šampionat budu potpuno spremni.

Postojala je bojazan da li će Nemanja Gudelj moći da pomogne ''orlovima'' na Evropskom prvenstvu, ali ''Sportal'' je danas preneo svoja saznanja da se iskusni fudbaler Sevilje uspešno oporavlja od povrede meniskusa koju je doživeo u nedavnoj utakmici protiv Majorke. 

On je operisan krajem aprila, ali prema poslednjim informacijama oporavak protiče bolje od očekivanog, pa Gudeljov nastup za Srbiju tokom EP ne bi trebalo da bude pod znakom pitanja.

Podsetimo, selektor Stojković može Gudelja da koristi i na poziciji zadnjeg veznog, ali i kao jednog od štopera u poslednjoj liniji tima.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke