Jednoglasna odluka UO, Voša imenovala Bandovićevu zamenu

Autor: Milovan Longinov
nedelja 15.09.2024.
09:45
Izvor: Sportske.net

"Stara dama" potvrdila.

fkvojvodina.rs
fkvojvodina.rs

Povezane vesti

Jedna pobeda bila je dovoljna - Nemanja Krtolica i zvanično (p)ostaje šef stručnog štaba "stare dame".

Vojvodina je ovu vest potvrdila nakon pobede nad Železničarom, što je bio prvi trijumf posle skoro dva meseca. 

"Fudbalski klub Vojvodina sa zadovoljstvom objavljuje da je Nemanja Krtolica i zvanično šef stručnog štaba „stare dame“.

Nakon pobede Vojvodine nad Železničarom, Upravni odbor je doneo jednoglasnu i konačnu odluku da Krtolica ostaje prvi izbor, odnosno šef stručnog štaba.

Krtolica je prethodno bio deo stručnog štaba Ranka Popovića i Božidara Bandovića, kojeg je i nasledio, da bi potom u prve dve utakmice, Voša sa njim osvojila četiri od šest mogućih bodova protiv Partizana i Železničara.

Fudbalski klub Vojvodina ovom prilikom želi da iskaže poverenje i poželi mnogo sreće i uspeha novom šefu stručnog štaba", saopštila je Vojvodina. 

Podsetimo, Krtolica je čak peti trener u eri Dragoljuba Zbiljića u protekle dve godine, pošto su redom dolazili i odlazili - Milan Rastavac, Radoslav Batak, Ranko Popović i Božidar Bandović.

Ostaje da vidimo da li će Krtolica, kao dugogodišnji trener iz omladinske škole uspeti da izgura do kraja sezone i ostvari cilj, a to je barem treće mesto u Super ligi Srbije, više o tome OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke